babaadamsiteiçiya
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 112
arkadaşlar benim cihaz s23 ultra kutu fatura var diğer cihaz 13 pro kutu fatura yok pil yeni değişmiş takas yapılır mı?? satarken hangisi daha pahalıya gider?
bende öyle düşünüyorum.Ne kutusu var ne faturası pili de değişmiş orijinal değil orijinal taktırdım dese bile ne kadar doğru? Hiç bir şekilde takas yapmaya değmez
s27u ya da s28u bekleyekoyarkadaşlar benim cihaz s23 ultra kutu fatura var diğer cihaz 13 pro kutu fatura yok pil yeni değişmiş takas yapılır mı?? satarken hangisi daha pahalıya gider?
Kutu fatura olmadan cihaz alınmaz, sen alsan da satamazsın alan çıkmaz. Sıfır aldığım cihazı faturayı kaybettim diye kutu olmasına rağmen satamadım insanlar çalıntı sanıyor otomatik olarak.arkadaşlar benim cihaz s23 ultra kutu fatura var diğer cihaz 13 pro kutu fatura yok pil yeni değişmiş takas yapılır mı?? satarken hangisi daha pahalıya gider?
hocam peki 14 plus yada 15 e geçilirmi?İnanılmaz mantıksız bir hareket
Sırf Platinmods sitesi için bile Android’den çıkmam asla ya. Android demek gerçekten özgürlük demek.arkadaşlar benim cihaz s23 ultra kutu fatura var diğer cihaz 13 pro kutu fatura yok pil yeni değişmiş takas yapılır mı?? satarken hangisi daha pahalıya gider?