❌İndirim Bitti! Studz wifi adaptörü 160 TL

Reveng

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
158
Hali hazırda %5 indirim var indirimin üstüne ilk siparişte kullanılan SELAM150 indirim kuponuyla 150-160 küsür TL'ye geliyor 15 TL daha tamamlamak için satıcı Hepsiburadadan herhangi bir kitap ekleyin bedava fiyat

Hali hazırda %5 indirim var indirimin üstüne ilk siparişte kullanılan SELAM150 indirim kuponuyla 150-160 küsür TL'ye geliyor 15 TL daha tamamlamak için satıcı Hepsiburadadan herhangi bir kitap ekleyin bedava fiyat
İlk sipariş indirimi mi? Oldu bizde zaten ilk defa Hepsiburada yı kullanıyoruz..

Başlıkta 160 tl'ye nasıl düştüğünü belirtmeniz gerek. Clickbait tuzağına giriyor. Hem HB ilk kez kullanan kişi forumda yok denilecek kadar az.

Yine boş bir konu şimdiye kadar kullanmayan kaldı mı

Git kardeşim aile bireylerinden birinin telefon numarasıyla bi hesap aç gözünü seveyim
Var kardesim zaten aile bireylerimin hesabı. Başlığa yazmissin 160tl. İnsanı kandırıyorsun yalan konuşuyorsun. Sanıyorum ki ürün 160tl geliyosun bakıyosun yok yeni hesap acican yetmiyor bir de yanina urun bulcan yeni hesap kuponunu kullancan. Bırak Allah'ını seversen. Paylasma daha iyi.

284TL düşmesi de bir indirim olarak paylaşılabilir. Başlığa fiyatını yazıp yorumlara diğer şeyleri yazabilirsin. Böyle daha doğru olur diye düşünüyorum. Mesela papel ile %10 daha uyguna alınabilir. Hepsipara da kazanılır bu alışverişten. Varsa bonus paranızı ve hepsiparanızı kullanırsanız cabası olur.

Var kardesim zaten aile bireylerimin hesabı. Başlığa yazmissin 160tl. İnsanı kandırıyorsun yalan konuşuyorsun. Sanıyorum ki ürün 160tl geliyosun bakıyosun yok yeni hesap acican yetmiyor bir de yanina urun bulcan yeni hesap kuponunu kullancan. Bırak Allah'ını seversen. Paylasma daha iyi.
tamam kardesim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,177,399
Üyeler
186,885
Son üye
testnet
Geri