Yardım 2. El- 19.000₺ Sapphire Pulse 7900 GRE Alınır mı?

dostum elindeki parayı altına yatır şurada 2 hafta sonra asgari ücret artacak enflasyon o biçim. kendine de hepsiden felan 6-9 taksitle 9070 xt çek. kendi kendini ödesin işte :d
Y.T.D

rtx 2060 kullanıyodum sorunsuz mis gibi softwaresi var 9070xt nitro kullanıyorum suan sacma sapan android telefon gibi aynı bir sürü saçma ayarlar sounlar vesayre içime sinmedi hiçç
Bu Yorumunuza pek katılamıyorum hocam 6000 serisi kullandım sorunsuz 7000 serisi kullandım sorunsuz 9000 serisi kullanmaya başladım yine sorunsuz şekilde devam ediyorum şans mı diyim yoksa başka bir şey mi bilemeyeceğim

nvidiadan geçtiysen format şart ondan, yoksa driver çakışmaşı yaşıyorsun sürekli, ddu ile istediğin kadar sil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çoğu kişi de anakart güncellemelerini yapmıyor, 3-5 yıllık sürüm kullanıyor.

rtx 2060 kullanıyodum sorunsuz mis gibi softwaresi var 9070xt nitro kullanıyorum suan sacma sapan android telefon gibi aynı bir sürü saçma ayarlar sounlar vesayre içime sinmedi hiçç
Tineri mabadından mı çektin dayıcığım amd'ye laf atacağım derken android'e laf etmişsin. 2060'ı övmüşsün. Önceden amd ekran kartı kullandım, şuan android telefon kullanıyorum. Bence sizin sorununuz teknoloji özürlüsü olmanız. Ya da boş verin, siz nvidia + apple ikilisinden devam edin. Kısıtlamayı güvenlik zannederek :D

çoğu kişi de anakart güncellemelerini yapmıyor, 3-5 yıllık sürüm kullanıyor
Çok haklısınız. İnsanlar BIOS güncellemesi yapmaktan korkuyor :d

nvidiadan geçtiysen format şart ondan, yoksa driver çakışmaşı yaşıyorsun sürekli, ddu ile istediğin kadar sil.

çoğu kişi de anakart güncellemelerini yapmıyor, 3-5 yıllık sürüm kullanıyor.
sistemin benimki gibi aynı bendede 9700x var bu icindeki ekran kartına windows kendi sürücü indiriyodu bende biostan kapattım islemcinin ekran kartını oyle cozuldu olay

Tineri mabadından mı çektin dayıcığım amd'ye laf atacağım derken android'e laf etmişsin. 2060'ı övmüşsün. Önceden amd ekran kartı kullandım, şuan android telefon kullanıyorum. Bence sizin sorununuz teknoloji özürlüsü olmanız. Ya da boş verin, siz nvidia + apple ikilisinden devam edin. Kısıtlamayı güvenlik zannederek :D

Çok haklısınız. İnsanlar BIOS güncellemesi yapmaktan korkuyor :d
haklısınız teknoloji ozurlusu değil fakat cok titizim ornek 1 kere coktu bu driver inerken windows update kapatmayı unutmusum onla cakıstı cok tiksindim mesela o olaydan eskisi gibi bakamıyorum

sistemin benimki gibi aynı bendede 9700x var bu icindeki ekran kartına windows kendi sürücü indiriyodu bende biostan kapattım islemcinin ekran kartını oyle cozuldu olay

haklısınız teknoloji ozurlusu değil fakat cok titizim ornek 1 kere coktu bu driver inerken windows update kapatmayı unutmusum onla cakıstı cok tiksindim mesela o olaydan eskisi gibi bakamıyorum
Titizlikten kastınız ne? Her şeyin sorunsuz ve mininalist olması mı? Eğer öyleyse, Windows 10-11 LTSC/Hafif Linux Distrolarına geçebilirsiniz. Android telefonda ise AOSP tabanlı tertemiz rom kurar arkana yaslanırsın. Ekran kartı marka mevzusu ise, sizin tercihinize kalmış. Sadece demek istediğim, her şeyi şirketlere bırakmayın, biraz kendiniz kurcalayarak yapmaya çalışın. Emin olun öyle daha fazla keyif alacaksınız.

@jombo kral 26k'ya 9070xt buldum hocam eylülde alınmış. Çok güzel bir fiyat değil mi? Ama satıcı arkadaş ile bir türlü iletişim kuramadım kurabilirsem çok iyi olacak :D

Valla temizinden Asus Tuf Serisi bir Rx 6900 XT çektim. Kargoyla birlikte ~14.750₺ tuttu. Kutulu, aksesuarlı ve içi açılmamış. İçi açılmamasına rağmen sıcaklık değerleri güzel. Artan parayla bir tane oyuncu koltuğu çekip keyfime bakıcam. Ultra grafik derdim yok o yüzden beni uzun süre götürecek bir ekran kartı olacak kendisi inşallah.

Ekler

• 21879.webp
    21879.webp
    265.8 KB · Hit: 18
Valla temizinden Asus Tuf Serisi bir Rx 6900 XT çektim. Kargoyla birlikte ~14.750₺ tuttu. Kutulu, aksesuarlı ve içi açılmamış. İçi açılmamasına rağmen sıcaklık değerleri güzel. Artan parayla bir tane oyuncu koltuğu çekip keyfime bakıcam. Ultra grafik derdim yok o yüzden beni uzun süre götürecek bir ekran kartı olacak kendisi inşallah.
Hayırlı olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,212
Üyeler
189,047
Son üye
elkadabra
Geri