🔥İndirim Xiaomi Mi Box S 2. Nesil 🔥 2071 TL 🔥

Next Start Pro 4K Android TV Box'dan iyi mi ki bu?

3 varken 2. nesil alınmaz. 2700 civarına daha 1 ay olmuyor gen3 aldım.

Next Start Pro 4K Android TV Box'dan iyi mi ki bu?
3. Nesil ile arasında az da olsa fark varmış ama yine de günlük normal kullanımda next fp olarak next önde. Bu 2. Nesil.

Arada 1000 liradan fazla fark var. aradaki farka değecek bir durum olduğunu düşünmüyorum.
İşlemci, Android sürümü, depolama ve wifi6 desteği ayrıca menüde akıcılık olarak bariz önde gen3 çıktığından beri gen2nin fiyatı düşüşte.

bunlara maç için malum uygulamaların playerlarını yükleyebiliyor muyuz

3. Nesil ile arasında az da olsa fark varmış ama yine de günlük normal kullanımda next fp olarak next önde. Bu 2. Nesil.
Next güncelleme ve destek olarak berbat mi box modelinin ilk çıkan mi box 3 serisi kullandım senelerce adamlar 6 yıl güncelleme verdiler. Nexte bunu görmek imkansız sadece kağıt üzerinde f/p uzun süre kullanım ve yazılım olarak katılmıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunlara maç için malum uygulamaların playerlarını yükleyebiliyor muyuz
evet yüklersin hatta farklı repo dosyalarıyla bir çok kanala ve içeriğe erişirsin yıllardır repo kullanırım. her dizi, film platformuna ayrı ayrı para vermek saçma geliyor. bu cihazın 2-3 ayda parasını çıkarırsın platformlara abone olup ücret ödemezsin.

Next güncelleme ve destek olarak berbat mi box modelinin ilk çıkan mi box 3 serisi kullandım senelerce adamlar 6 yıl güncelleme verdiler. Nexte bunu görmek imkansız sadece kağıt üzerinde f/p uzun süre kullanım ve yazılım olarak katılmıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet yüklersin hatta farklı repo dosyalarıyla bir çok kanala ve içeriğe erişirsin yıllardır repo kullanırım. her dizi, film platformuna ayrı ayrı para vermek saçma geliyor. bu cihazın 2-3 ayda parasını çıkarırsın platformlara abone olup ücret ödemezsin.
biz de yıllık 1000tl verip tüm kanalları dizi film vs izliyoruz repo dediğiniz o mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,659
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri