MercedesW210
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
Vozol 40k star alacağım aroma önerisi istiyorum sizce ne almalıyım?
Bluerazz gibi şekerli şurup gibi mi peki?blueberry ice
tatlı ama şurup gibi değil hem 25k hem 40k blueberry ice içtim ikisi de güzeldiBluerazz gibi şekerli şurup gibi mi peki?
Tesekkurlertatlı ama şurup gibi değil hem 25k hem 40k blueberry ice içtim ikisi de güzeldi
love 777Vozol 40k star alacağım aroma önerisi istiyorum sizce ne almalıyım?
Tesekkurler evet daha zararliticaretini yapıyorum, çoğunu deneme şansım oldu. öncelikle elektronik sigaraların normal sigaradan daha zararlı olduğunun bilincinde olman gerek. önereceğim 2 aroma; cherry strawberry --- grape ice
öyle içici biri değilim ama ara sıra çok nadiren arkadaşlarım uzatıyor. Cidden çok güzel tadı.love 777
Bende vardi %90da sattimöyle içici biri değilim ama ara sıra çok nadiren arkadaşlarım uzatıyor. Cidden çok güzel tadı.
40k star ne onerirsinBluerazz dan uzak dur derim. Star 20k serisinde güzel olan aroma 40k serisinde rezalet resmen. Bu arada Rave 40k serisinin aroması cidden mükemmel ötesi. İlk satılan 10k lık vozollar kadar güzel aromalar nedendir bilmiyorum.
edit: watermelon bubble gum fena değil star 40k da ama yine de 20k kadar iyi değil.
Watermelon bubble gum yazmıştıum şu an ben de onu içiyorum ama mümkünse star 40k alma rave 40k al ben pişmanım star 40k aldığım içinBende vardi %90da sattim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
40k star ne onerirsin