Vozol 40k Star Aroma Önerisi

ticaretini yapıyorum, çoğunu deneme şansım oldu. öncelikle elektronik sigaraların normal sigaradan daha zararlı olduğunun bilincinde olman gerek. önereceğim 2 aroma; cherry strawberry --- grape ice

Bluerazz dan uzak dur derim. Star 20k serisinde güzel olan aroma 40k serisinde rezalet resmen. Bu arada Rave 40k serisinin aroması cidden mükemmel ötesi. İlk satılan 10k lık vozollar kadar güzel aromalar nedendir bilmiyorum.

edit: watermelon bubble gum fena değil star 40k da ama yine de 20k kadar iyi değil.

öyle içici biri değilim ama ara sıra çok nadiren arkadaşlarım uzatıyor. Cidden çok güzel tadı.
Bende vardi %90da sattim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bluerazz dan uzak dur derim. Star 20k serisinde güzel olan aroma 40k serisinde rezalet resmen. Bu arada Rave 40k serisinin aroması cidden mükemmel ötesi. İlk satılan 10k lık vozollar kadar güzel aromalar nedendir bilmiyorum.

edit: watermelon bubble gum fena değil star 40k da ama yine de 20k kadar iyi değil.
40k star ne onerirsin

Bende vardi %90da sattim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

40k star ne onerirsin
Watermelon bubble gum yazmıştıum şu an ben de onu içiyorum ama mümkünse star 40k alma rave 40k al ben pişmanım star 40k aldığım için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,390
Üyeler
188,414
Son üye
MehmetByzt
Geri