🔥İndirim Amazon Moda Kıyafetlerde %50 indirim Var

Ben de merak ettim gerçekten neden ceza aldı acaba.Elinden geldiğince yardım etmeye çalışıyor

mış miş bilmem çorap aldım sağolsun :D :D ama bende merak ettim neden banladı acaba adam iyi şeylerde atmış kanal manal demiş ondan banladılar galiba
Mış mişli hitap tarzı çok itici geliyordu bana. Ben onu uyardım kanal ürünlerini burada atıyorsan adamlara para kazandırıyorsun düz Link atman lazım dedim ama kendi kazanıyordu bence.

Mış mişli hitap tarzı çok itici geliyordu bana. Ben onu uyardım kanal ürünlerini burada atıyorsan adamlara para kazandırıyorsun düz Link atman lazım dedim ama kendi kazanıyordu bence.
Sanmam ya telegramda indirim kaplanı amazon vb. bir sürü kanal var hatta kaplanın indirimlerini buraya atıyolar benim gördüğüm kadarıyla o zaman hepimiz indirim kaplanına para kazandırıyoz :D :D :D

Paylaştığı tüm linkler referanslı linklerdi, kimse linklere dikkat etmemiş herhalde sonunda farkedildi paket oldu muhtemelen. :F:
Neden banlandı acaba
Ben de merak ettim gerçekten neden ceza aldı acaba.Elinden geldiğince yardım etmeye çalışıyor
@Perfectshot06 insanlar merak içerisinde Paşayı niye banladınız adam çokta nezih birisine benziyor abi forumda böyle üslupta adam yok millet birbirini yiyo konularda :D :D :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,442
Üyeler
188,936
Son üye
opitimusprime
Geri