- Reaksiyon skoru
- 12
adamın sayesinde millet 6 çorabı 100 liraya çorap almış pazarda tanesi 50tl adamı banlamışlar6 çorabı 100 liraya çözdüm eyvallah
adamın sayesinde millet 6 çorabı 100 liraya çorap almış pazarda tanesi 50tl adamı banlamışlar6 çorabı 100 liraya çözdüm eyvallah
Bizim burda pazar da 1 tane çorap 15tl ahxhsddhadamın sayesinde millet 6 çorabı 100 liraya çorap almış pazarda tanesi 50tl adamı banlamışlar![]()
mış miş bilmem çorap aldım sağolsun-mış - miş den kurtulmuşuz![]()
@Perfectshot06 insanlar merak içerisinde Paşayı niye banladınız adam çokta nezih birisine benziyor abi forumda böyle üslupta adam yok millet birbirini yiyo konulardaBen de merak ettim gerçekten neden ceza aldı acaba.Elinden geldiğince yardım etmeye çalışıyor
Mış mişli hitap tarzı çok itici geliyordu bana. Ben onu uyardım kanal ürünlerini burada atıyorsan adamlara para kazandırıyorsun düz Link atman lazım dedim ama kendi kazanıyordu bence.mış miş bilmem çorap aldım sağolsun![]()
ama bende merak ettim neden banladı acaba adam iyi şeylerde atmış kanal manal demiş ondan banladılar galiba
Sanmam ya telegramda indirim kaplanı amazon vb. bir sürü kanal var hatta kaplanın indirimlerini buraya atıyolar benim gördüğüm kadarıyla o zaman hepimiz indirim kaplanına para kazandırıyozMış mişli hitap tarzı çok itici geliyordu bana. Ben onu uyardım kanal ürünlerini burada atıyorsan adamlara para kazandırıyorsun düz Link atman lazım dedim ama kendi kazanıyordu bence.
Mış mişli hitap tarzı çok itici geliyordu bana. Ben onu uyardım kanal ürünlerini burada atıyorsan adamlara para kazandırıyorsun düz Link atman lazım dedim ama kendi kazanıyordu bence.
Neden banlandı acaba
Ben de merak ettim gerçekten neden ceza aldı acaba.Elinden geldiğince yardım etmeye çalışıyor
@Perfectshot06 insanlar merak içerisinde Paşayı niye banladınız adam çokta nezih birisine benziyor abi forumda böyle üslupta adam yok millet birbirini yiyo konularda![]()
![]()
![]()