Yardım İslemci Yukseltme Onerisi

hocam bu sistem bana göre bir 3 sene daha götürür. Değiştirmek alışveriş çılgınlığı israf diye düşünürdüm. Bütçe meselesi :)

O zaman konuyu anakartı almadan açmalıydın amacın oyun ve gündelik ise amd alırsın iş istasyonu için intel alırsın gibi saçma bir şey söylemeyeceğim ama x3dler özellikle fps oyunu oynuyorsan baya iş görüyor intelde yükseleceğin bir yer kalmamış zaten çıksan çıksan 14900e çıkarsın anakartın z790 diye değer mi tartışılır
Benim sorum yukarida belirttigim gibi i5 14600k ya ya da i7 14700kf ye gecmeye deger mi.
Bunun sonu yok yenisi çıktıkça değiştiresin gelir. Sıkıntı çıkarsa değişmekte fayda var.
Sikinti yok sadece %1 low fps muhabbeti ve azda olsa droplarin onune gecer mi yoksa para israfi mi olur
hocam bu sistem bana göre bir 3 sene daha götürür. Değiştirmek alışveriş çılgınlığı israf diye düşünürdüm. Bütçe meselesi :)
Tam olarak bekledigim cevaplardan biri buydu iste tesekkur ederim

Benim sorum yukarida belirttigim gibi i5 14600k ya ya da i7 14700kf ye gecmeye deger mi.

Sikinti yok sadece %1 low fps muhabbeti ve azda olsa droplarin onune gecer mi yoksa para israfi mi olur

Tam olarak bekledigim cevaplardan biri buydu iste tesekkur ederim
para israfı olur

Geri