🔥İndirim EPİC İNDİRİMLERİ BAŞLADI

Epic bakiyesi olarak iade ediyor bu arada
etsin hocam sonuçta indirimden gene oyun alıyorsun her türlü mesela bana 3 oyundan 320 tl ye para gelicek onada gene mesela last of us pat 1 çekerim üstüne koyup 200 tl ye part 1 almış olacagım mesela yada spiderman miles ı çekerim 329 tl mesela 9 tl ye gelicek bana

2bine gow , gow ragnarok ve clair obscur mantıklı mı? İadesine de alan wake 2 çekerim.

biliyorumda ben achievements kovaliyorum o yüzden full satın almak daha verimli benim için
achivment ordada veriyor ubisoft üzerinden ubisoft connect üzerinden oynuyorsun oyunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2bine gow , gow ragnarok ve clair obscur mantıklı mı? İadesine de alan wake 2 çekerim.
gow ragnarok ve gow acayip avantajlı üstüne epx 33 yerine spiderman remaster ve mailes morales çek onlar 2 oyun acayip avantajlı 4 oyun iadesinede exp 33 çekersin 14 gün sorna yansıyor elinle hesapla 8 ocagı geçmiyosa para iadesi bunları al

achivment ordada veriyor ubisoft üzerinden ubisoft connect üzerinden oynuyorsun oyunu

gow ragnarok ve gow acayip avantajlı üstüne epx 33 yerine spiderman remaster ve mailes morales çek onlar 2 oyun acayip avantajlı 4 oyun iadesinede exp 33 çekersin 14 gün sorna yansıyor elinle hesapla 8 ocagı geçmiyosa para iadesi bunları al
yarini bekliyim bakalım steam indirimleri başliyor :kekw:

Spiderman oyunlarından nefret ediyorum hocam . O yüzden onları almayacağım. 14 gün sonra 1 ocak oluyor şimdi alsam .

Spiderman oyunlarından nefret ediyorum hocam . O yüzden onları almayacağım. 14 gün sonra 1 ocak oluyor şimdi alsam .
indirimler 8 ocakta bitiyor kurtarıyor

gow ragnarok düz gow uncharted collection ve last of us part 1 i alabilrisiniz o zaman

hocam souls oyunları olarak önerebileceğin bişey varmı 600tl bandında

Geri