Yardım HERHANGİ BİR OYUNDA İKEN ALT TAB YAPTIĞIMDA EKRANIM DONUYOR

Adem0

80+
Reaksiyon skoru
33
Arkadaşlar herhangi bir oyunda iken alt tab yaptığımda erkan donuyor ama hareket ettirdiğimde bazı kısımlarda ekranın hareket etiğini görüyorum ve asıl görüntü bana 2-3 saniye sonra geliyor ekran kartımı arazlı acaba daha önce böyle bir sorun yoktu
Ekran Kartım : 9060 xt 16 gb asus prime

bilmiyorum ama belki oyun içi hz değiştirdiysen hz i ayarlıyor olabilir.

Merhaba, monitör nedir? DSC bazen bu tür sorunlara sebebiyet verebiliyor.

Merhaba, monitör nedir? DSC bazen bu tür sorunlara sebebiyet verebiliyor.
Lenovo LEGION R25I-30 24.5" FHD 0,5MS 165Hz (180Hz O.C.)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hz otomatik ama bilmiyorum

Arkadaşlar herhangi bir oyunda iken alt tab yaptığımda erkan donuyor ama hareket ettirdiğimde bazı kısımlarda ekranın hareket etiğini görüyorum ve asıl görüntü bana 2-3 saniye sonra geliyor ekran kartımı arazlı acaba daha önce böyle bir sorun yoktu
Ekran Kartım : 9060 xt 16 gb asus prime
Bende de 7800 XT var. Forumda birisi oyun ekranını cercevli tam ekran yap ya da FreeSync kapat demıstı. İlkini yaptım düzeldi. Olmazsa ikincisini dene

Bende de 7800 XT var. Forumda birisi oyun ekranını cercevli tam ekran yap ya da FreeSync kapat demıstı. İlkini yaptım düzeldi. Olmazsa ikincisini dene
tamamdır deneyip burada bilgilendirme yapacağım

Şu an bağlantın nasıl bilmiyorum ama mümkünse iyi bir HDMI kablo ile bağlayıp kullanmayı dene.

Radeon Anti-Lag ayarını devre dışı bırak. Ek olarak, Instant Replay(Son Anı Yakalıp Kaydetmeni sağlayan ayar) açıksa onu da ya kapat ya da kayıt ortamını bellekte değil diskte kullan. Bunlar benim kartımda yaşadığım problemleri çözmemi sağlamıştı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,804
Üyeler
186,794
Son üye
biskuvi
Geri