AM5 işlemci önerisi??

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar işlemcim ryzen 7 7500f kullanıyorum ama yayın açatığımda yada twich ve tiktok aynı anda açıcam ama işlemci yetersiz kalıyor. Ryzen 7 7700 veya onun ''x'' modelini kullanmayı planlıyorum. Sizce önerir misiniz? Yine AM5 kullanmayı planlıyorum.

Arkadaşlar işlemcim ryzen 7 7500f kullanıyorum ama yayın açatığımda yada twich ve tiktok aynı anda açıcam ama işlemci yetersiz kalıyor. Ryzen 7 7700 veya onun ''x'' modelini kullanmayı planlıyorum. Sizce önerir misiniz? Yine AM5 kullanmayı planlıyorum.
Bütçe nedir

9700x tercih edilebilir.

9700x veya 9900x
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla ikinci el alsaydınız iyiydi ya bir ihtimal bu bantlara 7800x3d düşürürdünüz neyse sıfor istiyorsanız 7700x

O İşlemciye değmez gibi 7800x3d alınır 2k koyulup ya
yayın için düz modeller daha iyi ya

elindekini satışa koy derim, sattığın gibi 9700x-9900x çekersin.

9700x veya 9900x

Valla ikinci el alsaydınız iyiydi ya bir ihtimal bu bantlara 7800x3d düşürürdünüz neyse sıfor istiyorsanız 7700x

O İşlemciye değmez gibi 7800x3d alınır 2k koyulup ya
9700x tercih edilebilir.
beyler o kadar bütçem yok. sizde destek çıkaçaksanız iban atayım :D.

9700x veya 9900x

elindekini satışa koy derim, sattığın gibi 9700x-9900x çekersin.
Yayın için x3d modeller kötü diye bir kural mı var neden kötü olsun

dedim ya hacı, elindekini satışa koy, satıldığı gün amazondan çek siparişi 9 taksitle :D
demesi kolayda pederden yıl başı hediyesi olarak istiyecem ve daha yeni hastaneye 60k ödedik :D.

Yayın için x3d modeller kötü diye bir kural mı var neden kötü olsun
dostum aynı şekil 9700x kötü diye bir kural mı var :D
şaka bir yana boost hızları v.s daha düşük, sadece amaç oyun olmadığından daha makul. x3d işlemcilerin performansı daha düşük

demesi kolayda pederden yıl başı hediyesi olarak istiyecem ve daha yeni hastaneye 60k ödedik :D.
9 taksit diyince sıcak bakar belki :D

şaka bir yana boost hızları v.s daha düşük, sadece amaç oyun olmadığından daha makul. x3d işlemcilerin performansı daha düşük

9 taksit diyince sıcak bakar belki :D
hocam pederin gözünde böyle olucaz
Sokak köpekleri sahipsiz değil - MELİH ALTINOK

şaka bir yana boost hızları v.s daha düşük, sadece amaç oyun olmadığından daha makul.
Boost hızı düşük nasıl bir terimdir ya 9700x kötü diyen olmadı zaten ayrıcs boodt hızına baksak hepimiz fx 8350 alalım 7800x3d hem oyunda hemde yayında üzücek bir işlemci değil 9700xde iyidir ama 7800x3d daha iyi olur hem x3d lere ilgi var satarken sorun olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,054
Üyeler
186,437
Son üye
berkeaksu
Geri