DualShock 4 düzgün çalışmıyor yardım madurum

Arda Coşkun

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
223
Arkadaşlar merhaba dualshock4 var elimde kasamda blueetoth ozellıgı yoktu bağlayamıyordum eskiden kablom vardıda kablom kayboldu kabloyla sağlıklı sorunsuz calışıyorduı internetten blueetooth dongle aldım kolu görüğyor test sitesinde olsun steamde olsun her şey çalışıyor hassasiyetine kadar aynı anda farklı tuşlarada basabiliyorum ama tlou part 2 girdiğimde ne koşabiliyorum aim aldığımda sıkmama da izin vermiyor aimi alıp bırakıp duruyor düzgün calışmıyor opyunda anlıcağınız napmam lazım yardımcı olurmusunuz lütfen madurum

Ds4windows sitesinden dualshock4ün sürücüsünü yüklemeyi unutma

Bi de öyle dene bakalım.
Başka oyunlarda oluyor mu bu problem??

Bi de öyle dene bakalım.
sürücüyü indirdim kurdumda bişey değişmedi şuan denemek ıcın forza giriyorum orqda skntı olcakmı blmyom başka bişeydede denerım ama tlou part2 de düzgün calışmıyor ama steamın kendi ayarlarında deneme yerınde bile hersey noktasına kadar calısıyo oyunda olmuyo ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bi de öyle dene bakalım.
forzada hicbir sıkıntı yokya tlou neden bukadar arızalı nasıl çzöerim ateş bile edemiyom

Son düzenleme:
sürücüyü indirdim kurdumda bişey değişmedi şuan denemek ıcın forza giriyorum orqda skntı olcakmı blmyom başka bişeydede denerım ama tlou part2 de düzgün calışmıyor ama steamın kendi ayarlarında deneme yerınde bile hersey noktasına kadar calısıyo oyunda olmuyo ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

forzada hicbir sıkıntı yokya tlou neden bukadar arızalı nasıl çzöerim ateş bile edemiyom
Tlou2 da sıkıntı varmış sadece o zaman dongle veya kolda sorun yoktur sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,446
Üyeler
188,937
Son üye
jg g kjhhlhh
Geri