mutlu pide
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 13,814
Baktım kimse konu açmamış gelenek bozulmasın. Geçen seneki konuyu alıntılıyorum.
Her sene olduğu gibi bu sene de profil fotoğraflarımıza Noel şapkası koyuyoruz.
Kendi profil fotonuzu yapmak için bu rehbere bakabilir veya buraya fotoğrafınızı atıp isteyebilirsiniz. Ben pek yapamayabilirim yurt interneti fotoğraf bile indirtmiyor bazen. Ya da ChatGPT'ye falan sorun belki yapar.
Her sene olduğu gibi bu sene de profil fotoğraflarımıza Noel şapkası koyuyoruz.
Kendi profil fotonuzu yapmak için bu rehbere bakabilir veya buraya fotoğrafınızı atıp isteyebilirsiniz. Ben pek yapamayabilirim yurt interneti fotoğraf bile indirtmiyor bazen. Ya da ChatGPT'ye falan sorun belki yapar.
Merhabalar.
https://forum.donanimarsivi.com/kon...yilbasi-sapkasi-ekleme-etkinligi-2022.651063/ Konusunu açtık.
Yılbaşı dolayısıyla topluca Profil fotoğrafımıza Yılbaşı(Noel) Şapkası ekliyoruz.
Peki Profil fotoğradımıza nasıl Yılbaşı(Noel) Şapkası ekleyeceiz ?
www.photopea.com
Öncelikle Bu siteye giriyoruz ve Yılbaşı(Noel) Şapkası eklemek istediğimiz resimi sitenin içine atıyoruz.
Daha sonra içine
bunu sürüklüyoruz.
Daha sonra şapkanın boyutuna resme göre ayarlıyoruz.
Eğer şakanın topuz kısmı resme uymuyor ise şapkaya...
https://forum.donanimarsivi.com/kon...yilbasi-sapkasi-ekleme-etkinligi-2022.651063/ Konusunu açtık.
Yılbaşı dolayısıyla topluca Profil fotoğrafımıza Yılbaşı(Noel) Şapkası ekliyoruz.
Peki Profil fotoğradımıza nasıl Yılbaşı(Noel) Şapkası ekleyeceiz ?
Photopea | Online Photo Editor
Photopea Online Photo Editor lets you edit photos, apply effects, filters, add text, crop or resize pictures. Do Online Photo Editing in your browser for free!
Öncelikle Bu siteye giriyoruz ve Yılbaşı(Noel) Şapkası eklemek istediğimiz resimi sitenin içine atıyoruz.
Daha sonra içine
bunu sürüklüyoruz.Daha sonra şapkanın boyutuna resme göre ayarlıyoruz.
Eğer şakanın topuz kısmı resme uymuyor ise şapkaya...
- RGB Delisi
- Cevaplar: 22
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri
Son düzenleme: