🔥İndirim Migros Bisküvi, Kek ve Gofret Ürünlerinde aynı üründe 2 Öde 1'i İade!

tekno_dahisi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,134
1766020888337.webp

Gün içinde geliyor genelde. Önce siparişin size teslim edilmesi lazım. Mağazadan alırsan ne kadar sürede geliyor bilmiyorum hep sanal marketten aldım
iade kendi kullandığın karta mı geliyor yoksa migrosun içindeki karta mı geliyor içinde ki karta geliyor sa çok ta bir sıcak fırsat sayılmaz bence

Yarında geçerliymiş her perşembe migros yemekten sipariş verince 600/250tl indirim veriyor bana size de vermiş olabilir bakın daha da ucuza gelmiş olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iade kendi kullandığın karta mı geliyor yoksa migrosun içindeki karta mı geliyor içinde ki karta geliyor sa çok ta bir sıcak fırsat sayılmaz bence
Money hesabına geliyor sürekli alışveriş yapan için iyi ara sıra alanlar için biraz kötü

Migros hesabına money puan olarak geliyorum. Ben sürekli alışveriş yaptığım için bana sıcak fırsat. Ayda yılda bir yapıyorum adama pranga.

Sağlığınız için tüketmemeniz daha hayırlı arkadaşlar.
Ben şahsen Palm yağlı çikolatalı gofret sevmiyorum

Yarında geçerliymiş her perşembe migros yemekten sipariş verince 600/250tl indirim veriyor bana size de vermiş olabilir bakın daha da ucuza gelmiş olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Money hesabına geliyor sürekli alışveriş yapan için iyi ara sıra alanlar için biraz kötü
Dediğin gibi yaptım geri ödemeyi neredeyse kuponsuz fiyat üzerinden yaptılar 😁 Teşekkürler dostum.
160₺ yemek + 358₺ kuponlu alışveriş yaptım 292₺ cashback aldım 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,659
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri