arasjr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 772
insanın aldıkca alası gelıyor ama her turlu para gıdıyor hastalık oldu ıyıceİzin vermiyor yanlış değilsem hotmail açın bir tane 2 dakika sürmez
insanın aldıkca alası gelıyor ama her turlu para gıdıyor hastalık oldu ıyıceİzin vermiyor yanlış değilsem hotmail açın bir tane 2 dakika sürmez
Bende de öyle oldu altın alıcam dedim az para kaldı ama onu harcamıyacağım, şuan almak için bir şey arıyorum ama bulamadım.insanın aldıkca alası gelıyor ama her turlu para gıdıyor hastalık oldu ıyıce![]()
normalArkadaşlar trendyola vpn ile giriyorum ama site türkçe çıkması normal mi?
Zaten ucuz 1000tl ile beleşe gelir ben olsam atardımArkadaşlar Samsung Galaxy watch fe alacaktım en geç bugün kargoda diyor ama satıcı Trendyol sizce riske atmaya değer mi
Moneypay kullanTüm kayıt işlemlerini, doğrulama işlemlerini yaptım. Ama bankanız red veriyor yazıyor ödemede? Yardımcı olacak var mı
Zaten moneypay uygulamasındaki sanal kart bilgilerimi giriyorumZaten ucuz 1000tl ile beleşe gelir ben olsam atardım
Valla bilmiyorum o zaman hocam 2 kere aldım bir sorun yaşamadım.Zaten moneypay uygulamasındaki sanal kart bilgilerimi giriyorum
Mobilden ve tarayıcıdan kaynaklı olabilir mi?Valla bilmiyorum o zaman hocam 2 kere aldım bir sorun yaşamadım.