samuraikek
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 671
Benim aldığım ürün Aras iptal olmazsa geri çekerler mı acaba
Azerbaycan indiriminde bana yapmışlardıKargoları dağıtımda bile iptale çekebiliyorlar dediler o yüzden pek umudum yok benim.
Ben de öyle biliyordum da her firmada çekmişler.Trendyol express de var sanırım o
Kimlik onayı yapınca parayı nakit olarak çekebiliyorsun.Boşuna uğraşmayın iptal ihtimali %70 falan bence moneyi banlamakla uğraştılarsa.Ama asıl sorun moneye attığım para iade olursa nasıl çekicez illa migrosta mı harcayacağız
moneydeyn 2 dakıka onc aldım nası banladılar acabaMigrosta harcarız ya alışveriş yapıyoruz zaten arada. Veya sanal kartı başka yerde kullanırım yemek falan söylerim yemeksepetine girip![]()
kimlik onayı gerekiyor mumoneydeyn 2 dakıka onc aldım nası banladılar acaba
Bilmiyorum ben baya oldu alalı. Şuanki aklımla almazdım ama gelme ihtimali çok az.moneydeyn 2 dakıka onc aldım nası banladılar acaba
ahah gelip isterlerse ölü taklidi yapıyoruz ozamanAzerbaycan indiriminde bana yapmışlardı![]()
Daha önce bu tip bi' konuda İstanbul kart'a aktarım yapıp oradan kendi IBAN'ımıza çekmiştik diye hatırlıyorum.Neyse Vodafone paye falan çekilir belki money karttan ?
Harcama için hayır parayı çekeceksen evetkimlik onayı gerekiyor mu
saçmalık bu arada thh ye başvururum öyle olursaHocam kargosu eline ulaşanlardan bile ürünleri geri aldılar.