Remi
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,391
redotpay ama kriptoyla yükleme yapılıyorPapel kart ve Ziraat işe yaramadı . Money kart hariç önerisi olan ?
redotpay ama kriptoyla yükleme yapılıyorPapel kart ve Ziraat işe yaramadı . Money kart hariç önerisi olan ?
Ürün dağıtımda iken iptale düşmüş kurye kod yazmadı ise vakti zamanında.Ondan öyle olmuştur.Evet tam olarak öyle oldu, çok iyi hatırlıyorum konuda arkadaşlardan birine ürün teslim edilmişti kurye bir süre sonra dönüp ürünü geri almıştı.
nasıl yaniHocam kargosu eline ulaşanlardan bile ürünleri geri aldılar.
Orada olay şu, kargo normalde birkaç saat önce merkezden iptal ediliyor kuryeye teslim etme uyarısı gidiyor ama kurye ona bakmadan teslim edebiliyor. Kendi hatası olduğu için mecbur geri alması lazım yoksa cezayı ona keser firma.Evet tam olarak öyle oldu, çok iyi hatırlıyorum konuda arkadaşlardan birine ürün teslim edilmişti kurye bir süre sonra dönüp ürünü geri almıştı.
bu durumlarda kuryeye ceza kesildiğini görmedim abim trendyolgo kuryesiydi kuryeler açıp paketi ısırsa bile ondan çıkmıyor parasıOrada olay şu, kargo normalde birkaç saat önce merkezden iptal ediliyor kuryeye teslim etme uyarısı gidiyor ama kurye ona bakmadan teslim edebiliyor. Kendi hatası olduğu için mecbur geri alması lazım yoksa cezayı ona keser firma.
açıp kullansam ne olur hocam çünkü deniyeceğim ya geri alacaklarsa hiç açmayayımEvet tam olarak öyle oldu, çok iyi hatırlıyorum konuda arkadaşlardan birine ürün teslim edilmişti kurye bir süre sonra dönüp ürünü geri almıştı.
yalandırEvet tam olarak öyle oldu, çok iyi hatırlıyorum konuda arkadaşlardan birine ürün teslim edilmişti kurye bir süre sonra dönüp ürünü geri almıştı.
Hocam bir süre bekleyin açmadanaçıp kullansam ne olur hocam çünkü deniyeceğim ya geri alacaklarsa hiç açmayayım
Bankadan göndermiyor muredotpay ama kriptoyla yükleme yapılıyor
evet yeni sipraiş geçtim daha deminBeyler hala çalışıyor mu