❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Trendyol 2000/1000 İndirim 🔥🔥

Evet tam olarak öyle oldu, çok iyi hatırlıyorum konuda arkadaşlardan birine ürün teslim edilmişti kurye bir süre sonra dönüp ürünü geri almıştı.
Ürün dağıtımda iken iptale düşmüş kurye kod yazmadı ise vakti zamanında.Ondan öyle olmuştur.

Evet tam olarak öyle oldu, çok iyi hatırlıyorum konuda arkadaşlardan birine ürün teslim edilmişti kurye bir süre sonra dönüp ürünü geri almıştı.
Orada olay şu, kargo normalde birkaç saat önce merkezden iptal ediliyor kuryeye teslim etme uyarısı gidiyor ama kurye ona bakmadan teslim edebiliyor. Kendi hatası olduğu için mecbur geri alması lazım yoksa cezayı ona keser firma.

Orada olay şu, kargo normalde birkaç saat önce merkezden iptal ediliyor kuryeye teslim etme uyarısı gidiyor ama kurye ona bakmadan teslim edebiliyor. Kendi hatası olduğu için mecbur geri alması lazım yoksa cezayı ona keser firma.
bu durumlarda kuryeye ceza kesildiğini görmedim abim trendyolgo kuryesiydi kuryeler açıp paketi ısırsa bile ondan çıkmıyor parası

açıp kullansam ne olur hocam çünkü deniyeceğim ya geri alacaklarsa hiç açmayayım

Trendyolexpressle alanlar bile kargolanmış bir firma bu kadar dikkatsiz olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,169
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri