orası öyle canım ama daha başka indirimler bekliyorumDlc indirime girmese de alabilirsin.Kesinlikle değiyor.
orası öyle canım ama daha başka indirimler bekliyorumDlc indirime girmese de alabilirsin.Kesinlikle değiyor.
teşekkür ederim hocam konumu düzelttim 21.00 da görüşelim beklediginiz indirimler varmı arkadaşlarExp33 TGA'den beri indirimde. İndirimler başlamadı TS ile 21.00'da başlayacak aşağıdan takip edebilirsiniz
![]()
Steam Sale Dates · When is the Next Steam Sale? · Countdown and History
A list of all Steam sale events. When is the next Steam Sale? Steam runs multiple big sale events every year.steamdb.info
Ben Dispatch bekliyorum 15 dolar ucuz olsada ölücüyüzteşekkür ederim hocam konumu düzelttim 21.00 da görüşelim beklediginiz indirimler varmı arkadaşlar
İlk mesaja küçük bir ekleme yaptim![]()
Ek olarak world kampanyasına katılmayı unutmayın.
Başlık 'World Kart Steam ve Apple-Microsoft harcamalarında Toplam 600 TL indirim Kişiye Özel' https://forum.donanimarsivi.com/kon...da-toplam-600-tl-indirim-kisiye-ozel.1191246/
naysida ekleyim hocam %30 ödeme ondanda varİlk mesaja küçük bir ekleme yaptim.
bu konuyu moderatör arkadaşımız konu ilk sayfasına ekledibu konuya göz atın ben yaptım anında yansıdı
Troy kart geçmiyor.
Steam cüzdan yüklemesi,
Xbox - Microsoft store harcaması
Apple bakiye-uygulama harcaması yapabilirsiniz.
World mobilde steam araması yapın, size tanımlandıysa çıkıyor. Kampanyaya katılın.
Steam harici Youtube Premium, Spotify, Playstation, Aralgame, Electronic Arts harcamalarında da indirim yapıyor.
...
World mobilde apple araması yapın, size tanımlandıysa çıkıyor. Kampanyaya katılın.
- Altar'ın Oğlu TARKAN
- Cevaplar: 230
- Forum: Sıcak Fırsatlar
Ekledim.naysida ekleyim hocam %30 ödeme ondanda var
Epic in vereceği beleş oyunlara bakmadan almayın.![]()
Ek olarak world ve nays kampanyalarına katılmayı unutmayın.
Başlık 'World Kart Steam ve Apple-Microsoft harcamalarında Toplam 600 TL indirim Kişiye Özel' https://forum.donanimarsivi.com/kon...da-toplam-600-tl-indirim-kisiye-ozel.1191246/
![]()
Steam Harcamalarına %30 Hediye Para Kazan! | Nays
Kütüphanene oyun eklerken cüzdanın eksilmesin. Steam harcamalarında Nays Kart’ını kullan, %30’u hediye para olarak cebine gelsin.www.naysapp.com.tr