Sence alinir mı yardımcı olun arkadaşlar bi klavye sipariş ettim iptal edicem çok dandik 235 liraydı biraz paraya kıyıp bu bütçelerde klavye arayışındayım.Mekanik hisli değil
Var mıdır önerdiğiniz bir klavye?Mekanik hisli değil
2 yıl gk30 kullandım sırf sessiz olduğu için, hissiyatı ışıklandırması güzel ama mekanik hisli bir şey arıyorsan sana göre değil bu bütçede alınır mı bilemedim.Sence alinir mı yardımcı olun arkadaşlar bi klavye sipariş ettim iptal edicem çok dandik 235 liraydı biraz paraya kıyıp bu bütçelerde klavye arayışındayım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Var mıdır önerdiğiniz bir klavye?
Gk30 nasıl bi tanıdık 600e verecekmis sizce bu fiyata iyi mi yoksa 400liraya o konudakinu mi alayım?2 yıl gk30 kullandım sırf sessiz olduğu için, hissiyatı ışıklandırması güzel ama mekanik hisli bir şey arıyorsan sana göre değil bu bütçede alınır mı bilemedim.
Eğer benim gibi sessiz seviyorsan bunu öneririm konuda görüp aldım çok beğendim fiyatına göre mükemmel
Ürünü kardeşime aldım kutudan çıkardığım an şaşırdım bu fiyata satıldığına. Profesyonel olarak oyun oynayıp düşük gecikme vs gibi takıntılarınız varsa zaten direkt mekanik almalısınız ama normal kullanım için klavye bakanlar veya ucuz klavye arayanlar kaçırmasın.
RGB modları yeterince zengin ve tamamen kapanabiliyor.
Kablosu çıkarılabiliyor. Yani kendi kablosuna zarar gelirse herhangi bir Type-C kablo takıp kullanabilirsiniz.
Beğendikten sonra bir tane de kendime aldım kenarda dursun diye.
Ofis kullanımı için de mükemmel çünkü en ufak bir çıtırtı bile çıkarmayacak kadar sessiz ve basış...
- melih0099
- Cevaplar: 198
- Forum: Sıcak Fırsatlar
Tamamen size kalmış inceleme videolarını izleyin sesi vs hoşunuza gideni alınGk30 nasıl bi tanıdık 600e verecekmis sizce bu fiyata iyi mi yoksa 400liraya o konudakinu mi alayım?
Msi vigoru izledim sesi hoşuma gitti msi sonucta kalitesi de vardır. Sizce kalite olaraktan hangisi iyidir. Ben sese çok takılmam bana ne önerirsiniz hocamTamamen size kalmış inceleme videolarını izleyin sesi vs hoşunuza gideni alın
Oyun için alıyorsanız MSI alın, gündelik yazmak için konudaki ürünü alınMsi vigoru izledim sesi hoşuma gitti msi sonucta kalitesi de vardır. Sizce kalite olaraktan hangisi iyidir. Ben sese çok takılmam bana ne önerirsiniz hocam