Msi vigor gk30 alınır mı?

Ryuuma21

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
437
Bütçe
1300
Bu fiyatta mekanik klavye yok sizce bu fiyatına deger mi mekanik hisliymiş. Daha iyileri var mı? Bütün önerilerinize açığım

Sence alinir mı yardımcı olun arkadaşlar bi klavye sipariş ettim iptal edicem çok dandik 235 liraydı biraz paraya kıyıp bu bütçelerde klavye arayışındayım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Var mıdır önerdiğiniz bir klavye?
2 yıl gk30 kullandım sırf sessiz olduğu için, hissiyatı ışıklandırması güzel ama mekanik hisli bir şey arıyorsan sana göre değil bu bütçede alınır mı bilemedim.

Eğer benim gibi sessiz seviyorsan bunu öneririm konuda görüp aldım çok beğendim fiyatına göre mükemmel

2 yıl gk30 kullandım sırf sessiz olduğu için, hissiyatı ışıklandırması güzel ama mekanik hisli bir şey arıyorsan sana göre değil bu bütçede alınır mı bilemedim.

Eğer benim gibi sessiz seviyorsan bunu öneririm konuda görüp aldım çok beğendim fiyatına göre mükemmel
Gk30 nasıl bi tanıdık 600e verecekmis sizce bu fiyata iyi mi yoksa 400liraya o konudakinu mi alayım?

Tamamen size kalmış inceleme videolarını izleyin sesi vs hoşunuza gideni alın
Msi vigoru izledim sesi hoşuma gitti msi sonucta kalitesi de vardır. Sizce kalite olaraktan hangisi iyidir. Ben sese çok takılmam bana ne önerirsiniz hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,545
Üyeler
186,748
Son üye
bugransnsnk
Geri