I Dug Two Graves
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 591
Akakçeye göre son 6 ayın en düşük fiyatı imiş. Bende onun yalancısıyım. Güzel bir monitör, zira bu fiyat bandında 320hz bulmak imkansıza yakın.
epeyde oc ile olduğu yazmıyor büyük ihtimalle doğal 320hzNormal 320 hz mi yoksa oc ile mi 320hz
300+20 olması muhtemelNormal 320 hz mi yoksa oc ile mi 320hz
Bu AOC modeli nasıl?Belki daha kalitelidir aoc dan bilemem ama bende bu modeli almadan önce görmüştüm güvenemedim şahsen benzer fiyatlar
AOC 27" Q27G4ZR 0.3ms 260Hz HDMI,DisplayPort Fast IPS 2K Gaming Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayar
AOC 27" Q27G4ZR 0.3ms 260Hz HDMI,DisplayPort Fast IPS 2K Gaming Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
KTC H27E6 bundan daha iyi ama şu an stokları yok. O da sanırım ilk geldiğinde bu fiyatlardaydı ama bunda taksit olayı daha makul.Ktc nin de bir modeli vardı ona kıyasla nasıl?
Memnunum hocam o.c yapmadım 240hz kullanıyorum cs valo gibi oyunlar oynamadığımdan yeterli bir hz benim için . Işık sızması çok yok ölü piksel çıkmadı bir kaç yorumda sinerji ölü piksel durumunda yardımcı olacağını belirtmiş ama geçmişten pek güven vermiyor . Hoparlör yeterli uygulamaya göre değişiyor gibi youtube da ses daha yüksek pc de kayıtlı film izlerken daha az vlc player ile ses arttırıp denemedim . Ayağı kibar yer kaplamıyor . Önceki monitörde aoc du marka olarak seviyorum şans işi ama monitörleri genelde uzun ömürlü oluyor lakin servisinden millet biraz şikayetçi . Eksi yanı tuşlar analog çok yönlü bir tuş daha iyi olurdu ama uygulaması da var masaüstü .Bu AOC modeli nasıl?
Genel kullanım ve oyunlarda görüntü keyifli mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
300 (+20HZ) diye anlatmış arkadaş, bakabilirsiniz...