omercez
80+
- Reaksiyon skoru
- 50
Evet sıfırdı hatta youtubedan sıfır kutu açılım videolarıyla karşılaştırdım.sıfır mı geldi
Evet sıfırdı hatta youtubedan sıfır kutu açılım videolarıyla karşılaştırdım.sıfır mı geldi
beğendiklerinin yeni sekem aç ara ara f5 at stok gelince direk al hemen bitiyoriphone 15 ve apple watch 41 lık ıcın bır sey onerır mısınız bulamadım arkadaşlar
Baya iyiymiş müşteriye değer dediğin böyle olur399'a aldığım kılıf için +50 lira kargo vermemek adına mağazadan teslim al seçeneği seçtim. ürün mağazaya teslim edilene kadar yurtdışına çıkacak olduğumdan ürün mağazaya teslim edildikten sonra kaç gün orada bekletileceğini öğrenmek için canlı desteğe bağlandım, durumu anlattım bir süre mağazaya gelemeyeceğimi söyledim, ürünü ücretsiz şekilde eve kargolattılar, bugün de elime ulaştı.
39/40/41 uyuyor 43/44/45 uyuyor benim bildigim yani seninkiler uyusmuyorarkadaşlar kordon alıcam da 45 mm lık saat 41 lık alsam uymuyor de mı bunlarda agzı galıba
HOCAM STOK GELDİ HEMEN KAPINgelince haber vere bastım işe yarıyor mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mağazada stok var gözüküyor mağazadaki fiyat indirimli fiyat mı bilgisi olan var mı
bil sağlığını yok ediyor bu kullanmayın bence feci ısınıyor telefonSTOK GELDİ KOŞUNNNNN MAGSAFEYE![]()
MagSafe Şarj Aygıtı (1 m) - (MX6X3TU/A)
[195949590542] MX6X3TU/A MagSafe Charger (1 m)www.gurgencler.com.tr
HOCAM STOK GELDİ HEMEN KAPIN
HOCAM ORJİNAL üründe sıkıntı olmuyorbil sağlığını yok ediyor bu kullanmayın bence feci ısınıyor telefon
Çok aman aman bir indirime girmemiş ya kablolu devamSTOK GELDİ KOŞUNNNNN MAGSAFEYE![]()
MagSafe Şarj Aygıtı (1 m) - (MX6X3TU/A)
[195949590542] MX6X3TU/A MagSafe Charger (1 m)www.gurgencler.com.tr
HOCAM STOK GELDİ HEMEN KAPIN