🔥İndirim Gürgençler Apple'da aksesuar fırsatları 6 Taksitle (Stok ve yeni ürünler geliyor)

aradım temsilciyi sıfır dedi teşekkürler cavap yazanlarada çünkü insan şüpheye düşüyor bu fiyata kapalı ürün olduğu için

iphone 15 ve apple watch 41 lık ıcın bır sey onerır mısınız bulamadım arkadaşlar

iphone 15 ve apple watch 41 lık ıcın bır sey onerır mısınız bulamadım arkadaşlar
beğendiklerinin yeni sekem aç ara ara f5 at stok gelince direk al hemen bitiyor

399'a aldığım kılıf için +50 lira kargo vermemek adına mağazadan teslim al seçeneği seçtim. ürün mağazaya teslim edilene kadar yurtdışına çıkacak olduğumdan ürün mağazaya teslim edildikten sonra kaç gün orada bekletileceğini öğrenmek için canlı desteğe bağlandım, durumu anlattım bir süre mağazaya gelemeyeceğimi söyledim, ürünü ücretsiz şekilde eve kargolattılar, bugün de elime ulaştı.

399'a aldığım kılıf için +50 lira kargo vermemek adına mağazadan teslim al seçeneği seçtim. ürün mağazaya teslim edilene kadar yurtdışına çıkacak olduğumdan ürün mağazaya teslim edildikten sonra kaç gün orada bekletileceğini öğrenmek için canlı desteğe bağlandım, durumu anlattım bir süre mağazaya gelemeyeceğimi söyledim, ürünü ücretsiz şekilde eve kargolattılar, bugün de elime ulaştı.
Baya iyiymiş müşteriye değer dediğin böyle olur

Arkadaşlar bu ürünlerin hepsi sıfır çok konuşulduğunu gördüğüm için yazıyorum, teşhir ürünler geçen aylarda satıldı ve inanılmaz fiyatlardan gittiler. Teşhirden 2000tlye magic keyboard backlit 11 inç ipad kılıfı aldım. Teşhir olan ürünlerin satıldığı sekme farklı. Ipadler falan kapış kapış gitti o zaman.

Benim aldığım ürünlerde geldi hepsi kapalı kutu sıfır teslim edildi.

arkadaşlar kordon alıcam da 45 mm lık saat 41 lık alsam uymuyor de mı bunlarda agzı galıba

STOK GELDİ KOŞUNNNNN MAGSAFEYE
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gelince haber vere bastım işe yarıyor mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mağazada stok var gözüküyor mağazadaki fiyat indirimli fiyat mı bilgisi olan var mı
HOCAM STOK GELDİ HEMEN KAPIN

Geri