falan filan inter milan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 796
o psu sizin isinize yaramaz ki icinde yine daisy chain var. size 2x8 pcie ayri kablolu psu lazim.Evet 750w psu ile geliyor
o psu sizin isinize yaramaz ki icinde yine daisy chain var. size 2x8 pcie ayri kablolu psu lazim.Evet 750w psu ile geliyor
Amd :Bugün aldığım ekran kartımı bilgisayara taktım, pinlerini taktım anakart yuvasına yerleştirdim fakat bilgisayarı açtığımda ekrana görüntü gelmiyor, ekran kartının da çalıştığına dair bir ses, fan dönmesi veya ibare yok. Neyi yanlış yapıyor olabilirim yardımlarınızı beklerim (PSU 650 wattlık ve ekran kartı 750 watt öneriyor bundan kaynaklı olabileceğinden korktum ama en azından hiçbir yük bindirmeden açılması gerekirdi diye düşünüyorum.)
Uyarınız için çok teşekkür ederim. Corsair 3500X siparişi verdim şimdi öbürü kargolanmış bile gelince iade edeceğim kutuyu açmadan mecbur. Umarım bu kasayı beğenirsinizAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
a750bn var o kasada icindeki pcie kablosu bu, ayni durumu yasayacaksiniz. bunla guvenli sekilde kullanmaniz pek mumkun degil o ekran kartini
Şimdi sitede ürün fotoğraflarında şunu gördüm psu modülermiş ama kablo için yine 2x6 diyor bu kablo da mı olmayacaktır?Alıntıyı görüntüle
a750bn var o kasada icindeki pcie kablosu bu, ayni durumu yasayacaksiniz. bunla guvenli sekilde kullanmaniz pek mumkun degil o ekran kartini
bu psu çok iyi olur hocam alabilirseniz. Nebi Akgün de aynı kartı bu rm850e ile kullanmıştı.Şimdi sitede ürün fotoğraflarında şunu gördüm psu modülermiş ama kablo için yine 2x6 diyor bu kablo da mı olmayacaktır?
Aldığım kasa içinden çıkan psu bu hocam ama yine 2x6 yazıyor dediğiniz gibi sıkıntı çıkarmaz mk bu da?bu psu çok iyi olur hocam alabilirseniz. Nebi Akgün de aynı kartı bu rm850e ile kullanmıştı.
ama trendyoldaki fiyati cok pahali bu fiyata almayin.
dediginiz seye deginiyor hocam kendi gozunuzle de gormus olursunuz hemAldığım kasa içinden çıkan psu bu hocam ama yine 2x6 yazıyor dediğiniz gibi sıkıntı çıkarmaz mk
Kasa da psu da benim az önce satın aldığım paketin aynısıdediginiz seye deginiyor hocam kendi gozunuzle de gormus olursunuz hem
Yalnız videoda 6x2 ye değindiği bir yer göremedim pau yu çok övmesine karşındediginiz seye deginiyor hocam kendi gozunuzle de gormus olursunuz hem
psuya ilk taktigi kablo o hocam 12vhpwr diye de gecer hatta. onu psuya takip diger tarafindaki 2 tane pcie 8pini gpuya takacaksiniz, ondan sonra bir tane de direkt normal pcie kablosu takacaksiniz, boylece tam besleme alacaksiniz.Kasa da psu da benim az önce satın aldığım paketin aynısıteşekkürler içim rahatladı
Yalnız videoda 6x2 ye değindiği bir yer göremedim pau yu çok övmesine karşın
psuya ilk taktigi kablo o hocam 12vhpwr diye de gecer hatta. onu psuya takip diger tarafindaki 2 tane pcie 8pini gpuya takacaksiniz, ondan sonra bir tane de direkt normal pcie kablosu takacaksiniz, boylece tam besleme alacaksiniz.