Yeni Aldığım 9070XT Çalışmıyor

evet, ddu ile driverları silmediysen belki ondan kaynaklı da olabilir.
video kablosunu işlemciye bağlayıp ondan görüntü almayı dener misin ?

Bugün aldığım ekran kartımı bilgisayara taktım, pinlerini taktım anakart yuvasına yerleştirdim fakat bilgisayarı açtığımda ekrana görüntü gelmiyor, ekran kartının da çalıştığına dair bir ses, fan dönmesi veya ibare yok. Neyi yanlış yapıyor olabilirim yardımlarınızı beklerim (PSU 650 wattlık ve ekran kartı 750 watt öneriyor bundan kaynaklı olabileceğinden korktum ama en azından hiçbir yük bindirmeden açılması gerekirdi diye düşünüyorum.)
Amd :
1766144589057.webp

1000029860.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

a750bn var o kasada icindeki pcie kablosu bu, ayni durumu yasayacaksiniz. bunla guvenli sekilde kullanmaniz pek mumkun degil o ekran kartini

Alıntıyı görüntüle

a750bn var o kasada icindeki pcie kablosu bu, ayni durumu yasayacaksiniz. bunla guvenli sekilde kullanmaniz pek mumkun degil o ekran kartini
Uyarınız için çok teşekkür ederim. Corsair 3500X siparişi verdim şimdi öbürü kargolanmış bile gelince iade edeceğim kutuyu açmadan mecbur. Umarım bu kasayı beğenirsiniz :)

Alıntıyı görüntüle

Şimdi sitede ürün fotoğraflarında şunu gördüm psu modülermiş ama kablo için yine 2x6 diyor bu kablo da mı olmayacaktır?

Ekler

• IMG_0346.webp
    IMG_0346.webp
    184.3 KB · Hit: 27
Şimdi sitede ürün fotoğraflarında şunu gördüm psu modülermiş ama kablo için yine 2x6 diyor bu kablo da mı olmayacaktır?
bu psu çok iyi olur hocam alabilirseniz. Nebi Akgün de aynı kartı bu rm850e ile kullanmıştı.
ama trendyoldaki fiyati cok pahali bu fiyata almayin.

bu psu çok iyi olur hocam alabilirseniz. Nebi Akgün de aynı kartı bu rm850e ile kullanmıştı.
ama trendyoldaki fiyati cok pahali bu fiyata almayin.
Aldığım kasa içinden çıkan psu bu hocam ama yine 2x6 yazıyor dediğiniz gibi sıkıntı çıkarmaz mk bu da?

hocam nasıl durumlar 650w ile çalıştırabildiniz mi bende almayı düşünuyorum :kizginpeepo:

dediginiz seye deginiyor hocam kendi gozunuzle de gormus olursunuz hem :)

Kasa da psu da benim az önce satın aldığım paketin aynısı :) teşekkürler içim rahatladı

dediginiz seye deginiyor hocam kendi gozunuzle de gormus olursunuz hem :)

Yalnız videoda 6x2 ye değindiği bir yer göremedim pau yu çok övmesine karşın

Kasa da psu da benim az önce satın aldığım paketin aynısı :) teşekkürler içim rahatladı

Yalnız videoda 6x2 ye değindiği bir yer göremedim pau yu çok övmesine karşın
psuya ilk taktigi kablo o hocam 12vhpwr diye de gecer hatta. onu psuya takip diger tarafindaki 2 tane pcie 8pini gpuya takacaksiniz, ondan sonra bir tane de direkt normal pcie kablosu takacaksiniz, boylece tam besleme alacaksiniz.

Girdik bi işin içine ama çıkabiliriz umarım yarın ilk kez deneyeceğim kablolamaları becerebilirim umarım.
psuya ilk taktigi kablo o hocam 12vhpwr diye de gecer hatta. onu psuya takip diger tarafindaki 2 tane pcie 8pini gpuya takacaksiniz, ondan sonra bir tane de direkt normal pcie kablosu takacaksiniz, boylece tam besleme alacaksiniz.

Geri