🔥İndirim Klasse Pro Ejderha XXL Mousepad 299TL

Çok güzel fiyat, ihtiyacı olan kaçırmasın. Tasarım idare ederde benim masaya gitmez. :widepeepo:

1 ay önce aldım kalite fena değil baskı kalitesi fotodaki kadar kaliteli değil her türlü alınır 300 500 butceye

Yüzey olarak evet. Porge tasarımdan yürüyor ve bence KlasseGear ile yarışacak düzeyde değil. Büyük ihtimalle Çin'de ürettirip getiriyorlar. Paketleme en azından onu gösteriyor. KlasseGear gibi dürüp yollamışlar, ama gönderdikleri poşet gri ve bir şey yazmayan aşırı basit bir şeydi. KlasseGear mesela daha kalın, yapıştırmalı ve markası yazan bir poşette yolluyor. Amazon kargosuyla geldiği için ne Porge ne de KlasseGear ürünlerinde hiç kırışma yaşamadım. İki tane Longteng, bir tane KlasseGear PRO Black Edition ve bulutlu modeli almıştım. Yedekte dursun diye indirimden yakalamıştım. Yine de iki firmaya tavsiyem kare mouse padleri mümkünse kutuda yollamaları, fiyatlara göre insanları premium bir ürün aldığını belli etmeleri daha iyi olacaktır.

Yeni getirdikleri Longteng modelleri ve Speed yüzeyleri(₺1000-1500 arasına satılan) kutu ile göndermeye başlamışlar.

Porge'nin ben ₺750 4mm(sözde) kare mouse padini aldım. Genç arkadaşlara canlı gelen bu renkler yapıştırma baskıydı. KlasseGear ₺1000 longteng baskı yapıştırma değil kumaşa işlenmiş. İki ürünü de kullandım. Porge yüzeyi kötü değil, ama fiyatı bana göre yüksek. Aşağıdaki yorumda doğru anlatamamışım ama bu kalitede devam edeceklerse bence fiyatı ₺500 civarına çekip daha çok satış yapabilirler diye düşünüyorum.

2025-12-20_01-48.webp

2025-12-20_01-48_1.webp

Buradaki arkadaş da üstüne vişne suyu döktüm ve çok rahat temizlendi diyor. Kısaca 90x40 yüzey de benim aldığım kare ile aynı. Bu yüzey oyun açısından bence çok iyi değil. Bu tarz yüzeyleri ₺150-200 satan firmalar da var. Yani onları almak çok daha mantıklı. Ama dediğim gibi tasarım hoşunuza gidiyor ve bu yüzeye sizin için uygunsa alınabilir. Yani fiyatlar tasarıma göre. Diğer markaların tasarım konusunda yetersiz kaldığı yerin ekmeğini yiyorlar. Bunda sorun yok ama ben fiyatlarını abartı buluyorum. Tasarım tarafında Hawk, ExVega'da bu işe girdiler. Gerçi onlar biraz lisanslı ürünler kullanıyorlar. Keşke Porge veya XRades yerli motifler içeren tasarımlar yapsalar.

PRO modelinde sadece siyah mouse padi deneyimledim. O yüzden baskılıları nasıldır bilmiyorum. Ama cansız dediklerinden anladığım kadarıyla yine yapıştırma değil kumaşa işlenmiş ise normal.

Kısaca pahalı ₺1300 başlayan özellikle, şu an fare için Wraith Spirit of Aim speed mavi desenlisi var. O da aynı Longteng gibi kumaşa baskı yani yapıştırma değil. Yapıştırmayı da yüzeyin aşırı pürüzsüz olmasından anlarsınız. Speed olsa bile yüzeyde bir miktar o tırtık hissi olur. Yapıştırmada yüzey dümdüz oluyor, zaten hafif balon gibi plastik kokusu oluyor.

Yani demek istediğim kaliteli baskıda canlılık çok da olmuyor. Canlı renk arıyorsanız yüzey kalitesi daha yapay ürünlere yönelmeniz gerekiyor. Ha bu ürünler iyi iş yapıyor olarak algılanmasın. Elbette bütçeye göre baskı kalitesi farkı var. Ama benim gözlemlediği aşırı canlı renkler Porge gibi markaların ürettiği veya getidiği uygun fiyatlı mouse padlerde oluyor.

Son düzenleme:
Geri