ahmetmelihalemdar
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,437
Bence gayet güzel. Her türlü F/PMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Biraz daha canlı olsa iyi olurdu ama fena değil
Bence gayet güzel. Her türlü F/PMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Biraz daha canlı olsa iyi olurdu ama fena değil
neden ban yediUle bu da ban yemiş![]()
Baktım hesabına da paylaşım yapmak için açılmış hesap belli. Üç mesajı varneden ban yedi?
aldım bugün geldi aynısından vardı farklı modeli tekrar aldım. Baskı kalitesi çok üst düzey değil ama kesin alınır wraith siprit of aim kullanmış biri olarak hiç gerek yok çok para vermeye.
Yüzey olarak evet. Porge tasarımdan yürüyor ve bence KlasseGear ile yarışacak düzeyde değil. Büyük ihtimalle Çin'de ürettirip getiriyorlar. Paketleme en azından onu gösteriyor. KlasseGear gibi dürüp yollamışlar, ama gönderdikleri poşet gri ve bir şey yazmayan aşırı basit bir şeydi. KlasseGear mesela daha kalın, yapıştırmalı ve markası yazan bir poşette yolluyor. Amazon kargosuyla geldiği için ne Porge ne de KlasseGear ürünlerinde hiç kırışma yaşamadım. İki tane Longteng, bir tane KlasseGear PRO Black Edition ve bulutlu modeli almıştım. Yedekte dursun diye indirimden yakalamıştım. Yine de iki firmaya tavsiyem kare mouse padleri mümkünse kutuda yollamaları, fiyatlara göre insanları premium bir ürün aldığını belli etmeleri daha iyi olacaktır.porgeden iymi
Teşekkürler Aula f108 pro modeli 1.5 ay oldu alalı gayet iyiklavyen çok güzelmiş maşallah aynı böyle bişey istiyorum numpad önemliymiş ak820 kullanıyorum bende