nvidia kullanıyorsan denetim masasından digital vibrance arttırArkadaşlar cs2 için renk ayarı verebilirmisiniz amd için
amd kullanıyorum amd için ne yapmam gerekiyornvidia kullanıyorsan denetim masasından digital vibrance arttır
Alıntıyı görüntüle
cs oynarken 100 yapıyom
bilmiyorum. direkt bu ayarı veya türkçesini ara belki vardıramd kullanıyorum amd için ne yapmam gerekiyor
hocam monitörden anlıyormusunuz monitörüm 240hz doğal oc ile 280 cıkıyor overdrive ayarı mı yoksa elemb-sync mı acılmalı cs de bilginiz var mıbilmiyorum. direkt bu ayarı veya türkçesini ara belki vardır
Benim derinlemesine bilgim yok. Kullandığım g65b'nin önerilen ayarlarını ve kendim birkaç renk ayarını yapmıştım sadece. Ama şunu iyi biliyorum stok hz+ oc hz yapınca çoğu monitör sapıtıp fena ghosting yapıyor.hocam monitörden anlıyormusunuz monitörüm 240hz doğal oc ile 280 cıkıyor overdrive ayarı mı yoksa elemb-sync mı acılmalı cs de bilginiz var mı
asus vg259qm 280hz modelini kullanıyorum 240 çektim daha iyi olur dediginiz gibiBenim derinlemesine bilgim yok. Kullandığım g65b'nin önerilen ayarlarını ve kendim birkaç renk ayarını yapmıştım sadece. Ama şunu iyi biliyorum stok hz+ oc hz yapınca çoğu monitör sapıtıp fena ghosting yapıyor.
Kendin test et her monitörde dediğim gibi olacak diye bir şey yok.asus vg259qm 280hz modelini kullanıyorum 240 çektim daha iyi olur dediginiz gibi