S sp24t 80+ Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 317 Reaksiyon skoru 51 26 Nisan 2025 #1 arkadaşlar cs2 de amd ıcın kullandıgınız boyle canlı guzel renk ayarları varmı fps falan sıkıntı degıl canlı gozuksun yanı renkler cok hos olsun ben bı turlu bulamadım oyle ayar kullanan varsa atabılırmı
arkadaşlar cs2 de amd ıcın kullandıgınız boyle canlı guzel renk ayarları varmı fps falan sıkıntı degıl canlı gozuksun yanı renkler cok hos olsun ben bı turlu bulamadım oyle ayar kullanan varsa atabılırmı
cengizovic 80+ Silver Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2,226 Reaksiyon skoru 955 26 Nisan 2025 #2 Birkaç e sporcunun doygunluğu arttırıp kullandığını gördüm bende aynı ayarı kullanıyorum böyle deneyebilirsin.
Birkaç e sporcunun doygunluğu arttırıp kullandığını gördüm bende aynı ayarı kullanıyorum böyle deneyebilirsin.
S sp24t 80+ Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 317 Reaksiyon skoru 51 26 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 cengizovic yazmış: Birkaç e sporcunun doygunluğu arttırıp kullandığını gördüm bende aynı ayarı kullanıyorum böyle deneyebilirsin. Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... deneyeyım sagolasın ya turuncu agırlıklı oluyoya renkler canlı oluyo onun gıbı bısey lazım bunada bakayım
cengizovic yazmış: Birkaç e sporcunun doygunluğu arttırıp kullandığını gördüm bende aynı ayarı kullanıyorum böyle deneyebilirsin. Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... deneyeyım sagolasın ya turuncu agırlıklı oluyoya renkler canlı oluyo onun gıbı bısey lazım bunada bakayım