Da-Sistem Coil whine

ajishiki

80+
Reaksiyon skoru
24
Merhaba arkadaşlar yeni çıkan da-sistemi aldim ve cw sorunu ile karşılaştım ne yapmam gerekiyor garantiye yollamanın bi işe yarayacağını sanmıyorum ne önerirsiniz.

siz garantiden başka bişe yapamassınız maalesef

Merhaba arkadaşlar yeni çıkan da-sistemi aldim ve cw sorunu ile karşılaştım ne yapmam gerekiyor garantiye yollamanın bi işe yarayacağını sanmıyorum ne önerirsiniz.
İlk olarak başlığı Coil wine olarak değilde Coil Whine olarak değiştirmenizi öneririm.
Ekran kartının bu sorunu olduğundan sesleri dinleyerek emin olduysanız servise verdiğinizde garantiden değiştireceklerdir.

14 gün geçmedi ise iade edin veya değişim talep edin.

Eğer sesi gerçekten rahatsız edici ise ekran kartını garantiye verin, yeni karttada olma ihtimali var ama ses dayanılmaz ise fark etmez, ses çok değilse dokunmayın.

ses seni rahatsız edecek seviyedeyse değişim talep et derim

Rahatsız etmiyor cok ama biraz sinir bozucu :) oyunu 60 fps'a sabitleyince düzeliyo ama tabii ki o kadar para verince daha fazla FPS almak istiyosun

Son düzenleme:
Şüphelendim başta sıkıntı var diye ama araştırınca bi etkisi olmadığını anladim ya rahatladım biraz :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,840
Üyeler
187,738
Son üye
PrimeTime
Geri