Flyn83
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 174
Aynısı banada oldu bir daha denedeniz mi acaba hocamAlıntıyı görüntüle
gece ben almıştım ödemeyi kabul etmeyip iptal etmiş.
Aynısı banada oldu bir daha denedeniz mi acaba hocamAlıntıyı görüntüle
gece ben almıştım ödemeyi kabul etmeyip iptal etmiş.
Hayırlı olsunHocam bende bakarken hiç ümidim yoktu.
Deneyemedim iptal olunca geri stoğa hemen düşmediAynısı banada oldu bir daha denedeniz mi acaba hocam
temsilciye yazman lazım sağ altta yazarJBL Go 3 Yeşil rengi stok gelmişti aldım fakat Go 4 1239 TL amazonda onu alacaktım fakat sipariş iptal edilmiyor mu bu sitede?
Alıntıyı görüntüle
hazırlanıyor dedimi yoksa direk mi iptalHayırlı olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Deneyemedim iptal olunca geri stoğa hemen düşmedi
10-15dk sonra iptal oldutemsilciye yazman lazım sağ altta yazar
hazırlanıyor dedimi yoksa direk mi iptal
Direk iptal edildi hocamtemsilciye yazman lazım sağ altta yazar
hazırlanıyor dedimi yoksa direk mi iptal
Büyük ihtimalle uymaz, illa kılıf uydurayım derseniz 13-14 kılıfı bakın kasa onlarla aynı çünkü (aksiyon butonu ve kamera kısmı hariç)![]()
iPhone 15 için MagSafe özellikli Mikro Dokuma Kılıf
[50167810] iPhone 15 için MagSafe özellikli Mikro Dokuma Kılıfwww.gurgencler.com.tr
merhaba iphone 16e için bu ürünü düşünüyorum kamera boşluğu haric bi sorun cıkarır mı
Peki şu nasıl olur hocam bir farkları yok diye biliyorum 13 ve 14 ün https://www.gurgencler.com.tr/iphone-14-icin-magsafe-ozellikli-seffaf-kilif-mpu13zm-a 0.15mm fark eder mi acabaoluyo ama 15in arka kamara adası daha büyük olduğundan 13te boşluklar kalabiliyor ve kamera koruması kısmı daha yüksek 13e göre biraz dengesiz oluyo telefon dururken ama kullanıma engel değil hiçbir problem
Peki şu nasıl olur hocam bir farkları yok diye biliyorum 13 ve 14 ün https://www.gurgencler.com.tr/iphone-14-icin-magsafe-ozellikli-seffaf-kilif-mpu13zm-a 0.15mm fark eder mi acaba
Alıntıyı görüntüle
Şöyle bir videoya denk geldim uyuyorda magsafe işareti çıkmıyor bilemedim.Hocam, bugün kardeşimin 13’ü için 14 serisi magsafe kılıf aldım. Biraz araştırınca uyumlu gibi geldi bana.