❌İndirim Bitti! Ilk ay 9,5₺ VDS Sunucu 4gb ram 2cpu

bot tarzı programa bakıyordum stok takibgi için vds lazımdı dnek geldi asdas
Kral biz de stok takibi için kullanacaz da ytde önerebileceğin kanal var mı vdsnin kullanımını anlatan

Kral biz de stok takibi için kullanacaz da ytde önerebileceğin kanal var mı vdsnin kullanımını anlatan
yt pek bakmadım vallahi botfather var tek bildiğim oda az çok fazla denemedim telefonu kurdum :Dfena değildi

işte bu hayatımdaki minecraft pvp sunucusunu açabilicem yeni mcsg geliyo

fivem sunucusu denemek için ucuz vds almayı düşünüyordukta ama hiç bilmiyoruz bu onun için kullanılırmı? yoksa özel vdsler mi oluyor ona

Şirket güvenilir mi hocam TC falan istiyor
Sanırım deneyeceğim 12 liraya sunucu bedava😃
Tüm ülkenin kimlik bilgileri internette bedavaya dolaşıyor çokta dert edicek bir şey değil.

vds de dedicated sunucu kiralıyorsun sadece senin sistemin çalışıyor
vps de bir serveri parçalara bölüyorlar bunun bir parçasını kiraliyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 ay için okey ama yıllık isterseniz hostingdünyam daha ucuz
Bu da VDS demelerine rağmen VPS değil mi o tanıma göre? Verdikleri şey sunucunun kendisi değil çünkü 22 çekirdekli sunucu işlemcisinin 2 çekirdeğini veriyor ve çok daha yüksek RAM ve SSD vardır o sunucuda.

Son düzenleme:
adamlar daha vds vps ayrımı yapamıyor şirket açmışlar şaka gibi.

adamlar daha vds vps ayrımı yapamıyor şirket açmışlar şaka gibi.
Merhaba, verilen tüm siparişler dedicated üzerinden tamamen bireysel kullanımlar için oluşturulan VDS'ler ile yapılmaktadır, fiyat ilk aya özel tanışma kampanyası dahilindedir, VDS ve vps kavramlarının da ne olduğu konusunda bilgi sahibiyiz.
Yorumunuz için teşekkür ederiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu da VDS demelerine rağmen VPS değil mi o tanıma göre? Verdikleri şey sunucunun kendisi değil çünkü 22 çekirdekli sunucu işlemcisinin 2 çekirdeğini veriyor ve çok daha yüksek RAM ve SSD vardır o sunucuda.
Vps değil tamamen verilen siparişe özel ayarlanan VDS sunuculardır. 2 dk içinde otomatik olarak sunucunuz kurulur ve tarafınıza teslim edilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,266
Üyeler
187,018
Son üye
eacnatas
Geri