Drsağbırakmayan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 845
Corsair rmx, hxi serileri ve nzxt olabilirrog strix dışında 0 db fan özelliği olan psu var mı ?
Corsair rmx, hxi serileri ve nzxt olabilirrog strix dışında 0 db fan özelliği olan psu var mı ?
C1200'ü artık almanızı önermem.Hocam gönlümde nzxt c1200 ATX 3.1 olan model var da ne yapsam bilemedim
Hocam asus 1200 aldım beğenmezsem iade ederim nzxt te beklerim. Teşekkür ederim desteğiniz içinC1200'ü artık almanızı önermem.
Fiyatından dolayı mı öyle dediniz hocam merak ettim sebebiniC1200'ü artık almanızı önermem.
Yok fiyatından dolayı değil. OCP ile sorunlar çıktı LTT labs'in testlerinde. O sorun netleşinceye kadar artık önermem.Fiyatından dolayı mı öyle dediniz hocam merak ettim sebebini
malesef antalyadayım. ne kadar eder aga marka model hatırlamıyomda full modüler 14cm fan var, fan kapatma tuşu yok, 1.5 yıl oldu alalı.Marka model ve kfg durumu nedir?Istanbul iciyseniz anlaşıp alabilirim
knk kutu düşmüş gibi denedin mi sağlam mı lian li dynamic evo var bende sığırmı çok mu uzun ses durumu nePsu geldi.Arkadaşlar kutu ekran kartı kadar.Bu kadar fazla büyük beklemiyordum bu nee laaa![]()
ilk önce lütfen virgül koyun ya da cümleleri tane tane yazın 3.okuyuşumda anladım...Kutu düşmüş gibi derken?Sadece sağ üst tarafı hafif yırtık o kadar.Daha denemedim çünkü yeni ekran kartım gelecek.Ancak o zaman deneyebilirim fakat kasanız bu psuyu destekliyor diye biliyorimknk kutu düşmüş gibi denedin mi sağlam mı lian li dynamic evo var bende sığırmı çok mu uzun ses durumu ne
hocam merak ettim acaba üstünde ithalatçı firma kim yazıyor pentamı yoksa amazonmu ithal etmiş yüksek ihtimal pentadır ama yinede bakar mısınızPsu geldi.Arkadaşlar kutu ekran kartı kadar.Bu kadar fazla büyük beklemiyordum bu nee laaa![]()
Satıcı amazondu kutusuna bakıyorum hemenhocam merak ettim acaba üstünde ithalatçı firma kim yazıyor pentamı yoksa amazonmu ithal etmiş yüksek ihtimal pentadır ama yinede bakar mısınız
merak ettiğim konu 10 sene garanti ibaresini her yerde kullanıyorlar ithalatçıya sorunca 2 sene diyor orası beni düşündürüyorSatıcı amazondu kutusuna bakıyorum hemen
Evet penta ithalatçı olan.Ithalatçı değişince ufak tefek şeyleri de mi değisiyor acaba?Neden sormuştunuz