🔥İndirim ASUS ROG-STRIX-1000G Güç Kaynağı Aura 80+ Gold 1000W Modüler 7990TL Dip Fiyat

Benim görüşümce bir psu önümüzdeki 10 seneyi görecek şekilde alınmalı. Mesela ben 5 sene önce FSP Hydro G 1000W aldım. Bu yeni gen5 gpu slotları falan endişelendirdi beni sadece zira 3-4 kablolu beslemelerde yangın falan çok görülüyor. Şimdi gözüm Lian Li 1300W modelinde hem dahili usb portlarıda var, LCD Aio, fan ve global ekranlar için harika.

Psu geldi.Arkadaşlar kutu ekran kartı kadar.Bu kadar fazla büyük beklemiyordum bu nee laaa :D

Ekler

• 1766307832250.webp
    1766307832250.webp
    491.6 KB · Hit: 89
knk kutu düşmüş gibi denedin mi sağlam mı lian li dynamic evo var bende sığırmı çok mu uzun ses durumu ne
ilk önce lütfen virgül koyun ya da cümleleri tane tane yazın 3.okuyuşumda anladım...Kutu düşmüş gibi derken?Sadece sağ üst tarafı hafif yırtık o kadar.Daha denemedim çünkü yeni ekran kartım gelecek.Ancak o zaman deneyebilirim fakat kasanız bu psuyu destekliyor diye biliyorim

Psu geldi.Arkadaşlar kutu ekran kartı kadar.Bu kadar fazla büyük beklemiyordum bu nee laaa :D
hocam merak ettim acaba üstünde ithalatçı firma kim yazıyor pentamı yoksa amazonmu ithal etmiş yüksek ihtimal pentadır ama yinede bakar mısınız

hocam merak ettim acaba üstünde ithalatçı firma kim yazıyor pentamı yoksa amazonmu ithal etmiş yüksek ihtimal pentadır ama yinede bakar mısınız
Satıcı amazondu kutusuna bakıyorum hemen

Evet penta ithalatçı olan.Ithalatçı değişince ufak tefek şeyleri de mi değisiyor acaba?Neden sormuştunuz

Satıcı amazondu kutusuna bakıyorum hemen

Evet penta ithalatçı olan.Ithalatçı değişince ufak tefek şeyleri de mi değisiyor acaba?Neden sormuştunuz
merak ettiğim konu 10 sene garanti ibaresini her yerde kullanıyorlar ithalatçıya sorunca 2 sene diyor orası beni düşündürüyor

Geri