Çözüldü✓ RX7700XT GÖREV YÖNETİCİSİNDE GÖZÜKMÜYOR

god of war cs2 mesela bende 160 fps gösterip %99 fps 60 70 lere düşüp kasıyor hissiyatı yaratıyordu bir ara ya da mesela sende kasma hissiyatı vs oluyor mu hiç oyun oynarken
Aktif olarak bende rx7700xt kullanıyorum cs en yüksek ayarlar 300 fps dyingh light ultra 350 fps valorant en yüksek ayarlar oyun içi 600fps rdr2 151fps ama benim işlemcim güçlü o yüzden sizden yüksek fps alıyorumdur

driverden dolayı oluyo
nasıl düzeliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aktif olarak bende rx7700xt kullanıyorum cs en yüksek ayarlar 300 fps dyingh light ultra 350 fps valorant en yüksek ayarlar oyun içi 600fps rdr2 151fps ama benim işlemcim güçlü o yüzden sizden yüksek fps alıyorumdur
aga nasıl o kadar alıyonuz be 7700xt 7600 var en yüksekte oynayınca kasıyor 2k da

hocam ayarlarınız nedir driver sürücüsündeki bios vs ekstra bir ayar yaptınız igpu vs kapattınız mı ben 2k da oynuyorum 240 300 fps alıyorum ama 200 e düşünce kasma hissiyatı gibi hissediyorum pc alalı 2 3 ay oldu ara sıra ekran git gel yapıyor bu monitör kaynaklı diye duydum ama sizde oluyor mu cevaplarsanız çok iyi olur çünkü bu sistemi tam performans kullanmak istiyorum

hocam ayarlarınız nedir driver sürücüsündeki bios vs ekstra bir ayar yaptınız igpu vs kapattınız mı ben 2k da oynuyorum 240 300 fps alıyorum ama 200 e düşünce kasma hissiyatı gibi hissediyorum pc alalı 2 3 ay oldu ara sıra ekran git gel yapıyor bu monitör kaynaklı diye duydum ama sizde oluyor mu cevaplarsanız çok iyi olur çünkü bu sistemi tam performans kullanmak istiyorum
AMD software ve AMD renk ayarı dışında ayar yapamadım yırtilma benim bildiğim kadarıyla monitörden kaynaklı oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,763
Üyeler
186,789
Son üye
Dartanyan
Geri