Yardım B850 vs b870 anakart

sistemin beyazsa asus çok şahane olur

Sistemi daha kurmadım beyaz siyah benim için cok farkemiyo aslında sadece hangisi daha iyi ona karar veremedim

Şahsen ben Asus un fiyatı düşerse alacağım. Diğer anakartı hiç incelemedim. Anakarta bu kadar yatırım yapmana gerek yok bence max 10-12k kafi.

beyaz olan daha dolu sanırım. 14 faz varmış her işlemciyi kullanabilirsin buna. siyah olanı da alsan çok bi şey değimez gibi ama faz yapısını bulamadım

beyaz olan daha dolu sanırım. 14 faz varmış her işlemciyi kullanabilirsin buna. siyah olanı da alsan çok bi şey değimez gibi ama faz yapısını bulamadım
digeride 12 fazlı . aslında x870 daha yüksek bi ekran kartı gibi duruyor ama 850 de galiba daha dolu bi kart . 870 daha gelecege dönük usbleri girişlerii ve hız degerleri falan daha yuksek ama karar veremedım

digeride 12 fazlı . aslında x870 daha yüksek bi ekran kartı gibi duruyor ama 850 de galiba daha dolu bi kart . 870 daha gelecege dönük usbleri girişlerii ve hız degerleri falan daha yuksek ama karar veremedım
nası bi sistem toplıcaksın ona göre karar vermen lazım ama gerçi bunların ikiside üst düzey

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,575
Üyeler
186,752
Son üye
Musti1
Geri