🔥S25 FE 256 GB Son 6 ayın en düşük fiyatı

Konusu açıldı mı bilmiyorum. Açıldıysa kusura bakmayın.
İdefix satıcılı olanda Akakçe'ye özel 1000 TL kuponu ile 30.996 TL oluyor. Resimlere bakabilirsiniz. Son 6 ayın en düşük fiyatı. Satıcı Ayaz İletişim. Araştırmadan almayın.
Kod sanırım AKAKCE1000 olması lazım.
aslında epeye ilk yorumu ben yazmıştım bu fiyatlara düşeceğini
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://forum.donanimarsivi.com/konu/s25fe-tanitildi-s24feden-ne-farklari-var.1154689/ zaten tahminimi yürüttüm bu fiyata almak isteyen alsın geçsin ya da honor 400 pro tercih etsin

Acaba fiyat daha düşer mi? Elimdeki telefon ile idare edebilirim, düşerse bekleyeceğim.
yılbaşında hemen alman lazım o zaman 2.-3. hafta zamlanacak

aslında epeye ilk yorumu ben yazmıştım bu fiyatlara düşeceğini

https://forum.donanimarsivi.com/konu/s25fe-tanitildi-s24feden-ne-farklari-var.1154689/ zaten tahminimi yürüttüm bu fiyata almak isteyen alsın geçsin ya da honor 400 pro tercih etsin

yılbaşında hemen alman lazım o zaman 2.-3. hafta zamlanacak
honor 400 pro TR de 3 yıl avrupada 6 yıl güncelleme alıcakmış s25fe 7 yıl alıcak diyor.

Fiyatı düşme eğiliminde benimde kafamı bulandırıyor a34den video harici memnunum geçsem mi kafam karışıyor. Alırsam bu tarz +4 yıl kullanırım. Sizce videoda beni üzer mi? Özellikle gece çekimlerinde.
S25fe muadil çoğu telefondan iyi video cekiyor hatta daha iyi kamerası olanlardan bile 15t vs serisinden iyi geldi videoda, yazılımı çok stabil diyebilirim test ettigim kadar.

Bunun yerine düz s25 almaya değermi şuan 46 ya satılıyorda 42 ye felan düşerse alınır mı? sizce çok arada kaldım

yani ram ve işlemci kısmında bariz farklar var ama arada 13-14 bin fark var bilemedim.Oyun flan oynuyosan fark yaratır.
S25 iyi ama pataryası 4000 Amper yeterli olurmu acaba ?

çok yoğun kullanımda ve oyun flan takılıyosan günü bitirmez belki. ama yinede fena değil fiyatı çok geliyor bana 45 e flan.
Evet hocam, bir de telefonun soğutmayı tam yapamadığını söylüyorlar. S25 Plus’ta sorun yok ama bunda oyun oynarken ısınıyor diyorlar.

Bunun yerine düz s25 almaya değermi şuan 46 ya satılıyorda 42 ye felan düşerse alınır mı? sizce çok arada kaldım
arada aşırı boyut farkı var ikisi kıyaslanamaz, küçük telefon istiyorsanız s25 alıcaksınız büyük istiyorsanız bütçe varsa s25+, yoksa s25fe alıcaksınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,666
Üyeler
186,925
Son üye
diorr
Geri