🔥İndirim World Kart Steam ve Apple-Microsoft harcamalarında Toplam 600 TL indirim Kişiye Özel

hala yararlanabiliniyor mu? bir de ben daha önce steamden bir şeyler almıştım o kartla şimdi o kartla yaptığımda cashback gelecek mi

Tl cardlar ile satın alım olmuyormuş Microsoft provizyon alarak işlem yaptığı için bankanın müşteri temsilcisi böyle dedi. Ama işin kötü tarafi kredi kartinida kabul etmiyor.

Birde dediğinizi deneyim bakalım
ben de görüştüm 3d ler kapatılamıyor dedi ama bu sistemlerin hiç biri 3d li kartları kabul etmez. anlamsız bir kampanya olmuş

hala yararlanabiliniyor mu? bir de ben daha önce steamden bir şeyler almıştım o kartla şimdi o kartla yaptığımda cashback gelecek mi
Evet kampanya hala aktif kampanya katılım sağlayıp alabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben de görüştüm 3d ler kapatılamıyor dedi ama bu sistemlerin hiç biri 3d li kartları kabul etmez. anlamsız bir kampanya olmuş
Microsoft çok sıkıntılı ya, zorla satın aldırmıyor resmen

Ekler

• 5C1F0340-472A-446E-9DF4-5AB78C649CA9.webp
    5C1F0340-472A-446E-9DF4-5AB78C649CA9.webp
    38 KB · Hit: 89
Hocamlar benim kart tlcard troy olduğu için Steamden alışveriş yapamadım.word nakit dijital diye bir şey açtım da visa var ondan yapsam gelir mi bilen var mı yada direk troy kartı nasıl değiştirebilirim

Tl kart visa olmasına rağmen appledan bakiye yüklenmiyor başına böyle bir şey gelen var mı ?

Steam için soruyorum, Sadece Kredi kartı mı oluyor? bankamatik kartı da geçerli mi Yapı kredinin?

Geri