Tıraş makinesi önerisi

CharlesPolat

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
896
Arkadaşlar sakalım var uzadığı zaman düzeltmek ve şekil vermek için bir makine arıyorum içinde traş uçları da olursa iyi olur.
Kafamda maksimum bütçe olarak 2 bin belirledim önerilerinizi bekliyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Arkadaşlar sakalım var uzadığı zaman düzeltmek ve şekil vermek için bir makine arıyorum içinde traş uçları da olursa iyi olur.

tavsiye ederim saçlarımı ve sakalımı kesiyorum çok memnunum içerisinde 2 adet şarj edilebilir pil ile geliyor ne ararsan var kutuda

Oneblade al ben memnunum

tavsiye ederim saçlarımı ve sakalımı kesiyorum çok memnunum içerisinde 2 adet şarj edilebilir pil ile geliyor ne ararsan var kutuda
Güzel makine 3-4 senedir kullanıyorum bir sıkıntı çıkarmadı. Powertec zaten çok kral markadır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oneblade al ben memnunum
Oneblade sakal için kullanışsız bence

Güzel makine 3-4 senedir kullanıyorum bir sıkıntı çıkarmadı. Powertec zaten çok kral markadır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oneblade sakal için kullanışsız bence
Oneblade al ben memnunum

Sakallara şekil veya düzeltebilirim demi 0 olsun diye almıyorum ona göre

Yok hocam oneblade ürününde başlıklar var siz kullanışsız diyince o mantıkla sorayım dedim
Pardon hocam. Oneblade vücut tıraş makinesi olmaktan öteye gidemez bence. Ama mesela Philips'in linkteki ürünü bambaşka bir şey. Powertec yerine tercih edilebilir, bütçeni biraz aşıyor tabii.

Ben one blade kullanıyorum eğer sıfır yapıyorsanız alınır ama uzun sakal için braun ve philipsin başlığı komple değişebildenlerinden alın.
Remington da iyidir

Ben one blade kullanıyorum eğer sıfır yapıyorsanız alınır ama uzun sakal için braun ve philipsin başlığı komple değişebildenlerinden alın.
Remington da iyidir
Pardon hocam. Oneblade vücut tıraş makinesi olmaktan öteye gidemez bence. Ama mesela Philips'in linkteki ürünü bambaşka bir şey. Powertec yerine tercih edilebilir, bütçeni biraz aşıyor tabii.

https://www.amazon.com.tr/Philips-1...kZ2V0TmFtZT1zcF9hdGY&psc=1&tag=technopattr-21
bu nasıl hocam peki yoksa sizin attığınız philips mi daha iyi olur?

Golmaster matrix öneriyorum hocam, abimdekinin yaklaşık 4 senesi oldu bende 1 senedir kullanıyorum tavsiye ederim. 2 senenin sonunda tabii ki bataryanın ömrü çok kısalıyor ama kablolu kullanmakta çok sıkıntı değil.

Sakallara şekil veya düzeltebilirim demi 0 olsun diye almıyorum ona göre
Şekil vermek içinde kullanıyorlar ben sıfırlıyorum ancak alıcaksan her kutuda o numarakı uçlardan yok. Kutu içeriğine dikkat ederek al.

e Philips oneblade kullanıyorum memnunum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,666
Üyeler
186,925
Son üye
diorr
Geri