Multi de çökmemesi lazım stabil olması için.Fx leri severiz. Ama termal kısma sıcaklığı çok aşağıda oluyor. Onun dışında dediğin gibi sınır yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5.1 ile çöküyor. 5.0 ghz ile single core denedim sadece ve 944 aldım. Cinebench R23
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5.0ghz için daha düşük bir voltaj ile r23 ve r15 skorlarını sizlerle birazdan paylaşacağım.
Yetişkin oyuncağı saatlerce oynarım hiç sıkılmadan.Keşke elde anakart olsa da yapsam canım oc çekti
Daha ne alacaksın 663 almışsın R15 deCinebench r15 ve r23 skorları
4.99ghz 1.512V vcore
i7 3770 seviyesine gelmiş o ayrı bir olay harbi helal olsunDaha ne alacaksın 663 almışsın R15 de
İ7 2600K yı sollamışsın![]()
düşük mhz ama OC potansiyeli yüksek ramler kullanılırsa 5ghz'i geçersinElimde sıvı nitrojen imkanım olsa neler yaparım neler![]()
bence olmaz ram ve işlemci hızlarını doğrusal olarak arttırıyor yani şuanki haliyle 1333 yapsan siyah/mavi ekran yeme ihtimalin varRami manuel olarak 1333 yapsam işe yarar mı
Ayrı olarak BCLK'yı yükseltmeyi denedim fakat her seferinde cmos reset yapmak zorunda kaldım. Çarpanı sabit tutup bclk yükselttiğimde yükseltmem gereken bir voltaj türü var mıbence olmaz ram ve işlemci hızlarını doğrusal olarak arttırıyor yani şuanki haliyle 1333 yapsan siyah/mavi ekran yeme ihtimalin var