Yardım Honor 400 pro vs S25fe ?

Hocam benim 13üm kasıyor artık günde 3 kere şarj ediyorum hadi bataryayı değiştirsem donma olayları fazla 128gb beterin de beteri fazla video fotoğraf arşivim var icloud alsam bilemiyorum 60hz beni çok kanser ediyor 120in akıcılığını biliyorum ve hz takıntım var pcde filan 240hz oynuyorum telefonda 60hz gözüme giriyor batıyor.
Cihazınızın kasmasının olası üç sebebi var
1) ios 26 ya yükselttiğiniz için kasar.
2) Appleda pil ölmüş ise performansı çok düşüyor. Pili değiştirirseniz düzelebilir.
3) Hafızanın sürekli tam dolu olması hem çipi yıpratıyor ve yavaşlatıyor. Hem de cihaz önbellek için alan bulamadığı için kasıyordur.

Cihazınızın kasmasının olası üç sebebi var
1) ios 26 ya yükselttiğiniz için kasar.
2) Appleda pil ölmüş ise performansı çok düşüyor. Pili değiştirirseniz düzelebilir.
3) Hafızanın sürekli tam dolu olması hem çipi yıpratıyor ve yavaşlatıyor. Hem de cihaz önbellek için alan bulamadığı için kasıyordur.
hayır güncelllemedim ama 2. Ve 3. Sebepler var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki
Ön kamerada s25fe daha iyi honorun arka kamerasının bana göre kontrast oranı fazla objeler aşırı koyu renkli çıkıyor kırmızılar aşırı koyu kırmızı vs insanlar bu sebeple güzel diyordur. Güncelleme desteği honor 3 sene verirken samsung 7 sene verir. Honor bana göre işlemci olarak önde kamera olarak abartı bir fark yok premium hissiyat olarakta S25FE önde honor malzeme kalitesi kötü arka kapak plastik vb. İphone 13'ten S25FE geçersen farkı hissedersin veya S24 + bakabilirsin.
s24 + ya da ultra nasıl olur eski olur mu s25 7 sene güncelleme alıyorsa 24 6 sene mi alıyor işlemci farkları filan nasıl kamera özellimleri ?

Hocam bütçeniz ne kadar? 32klık s25 fe'den 54k'lık s24 ultraya geçtiniz. Takip edemiyorum😄
Hocam ben bile kendimi takip edemiyorum xd ya benim için taksit önemli bir arkadaş paylaşmış s25 fe 32k fiba bankaya 3 taksit diye o bitmiş yıkıldım resmen.

Geri