🔥İndirim 🔥1577₺ Razer BlackShark V2x Ps Siyah

Reaksiyon skoru
255
Muhtemelen forumda en çok konusu açılan kulaklık. Boşuna popüler değil. İtopyada cırtlak yeşili 1599. Rengini beğenmeyenler bunu alabilir. Yeni hesap açarsanız 150₺ daha düşer fiyat

bi sevemedim gitti şu kulaklığı çok kaba geliyor arkdaşımda var bir kaç kerede kullandım ama ısınamadım

jak girişi var, ses kartı iyi değilse kaliteli ses vermez diye düşünüyorum

Yanlış Bilgilendirme
Bunun yerine 2002p felan alın razer ın çok fason üretimi bence

Girişlerin ses kalitesi üstünde etkisi yok.
Hocam,nasıl yok? Özellikle giriş seviyesi anakartlarda ses yongaları kaliteli olmadığından arkadaşın dediği gibi USB çıkışı dijital olduğu için genelde daha temiz bir ses veriyor. Jack çıkışı ise analog olduğu için parazit ve dip gürültüye daha yatkın oluyor. Hatta kulaklığı kasanın önüne mi arkasına mı taktığına göre bile fark edebiliyor.psu bile gürültüyü etkileyebiliyor bazen.

Ses kartı kötü ise evet ama ikisini eşit ortamda denersen bir şey fark etmez. Jak girişlerini adaptör ile usb ye çevirsem, kulaklık daha mı iyi olacak? Pek sanmıyorum.

Hocam,nasıl yok? Özellikle giriş seviyesi anakartlarda ses yongaları kaliteli olmadığından arkadaşın dediği gibi USB çıkışı dijital olduğu için genelde daha temiz bir ses veriyor. Jack çıkışı ise analog olduğu için parazit ve dip gürültüye daha yatkın oluyor. Hatta kulaklığı kasanın önüne mi arkasına mı taktığına göre bile fark edebiliyor.psu bile gürültüyü etkileyebiliyor bazen.
Yılların a320si b450si ile tam performans çalışıyor. Forumda ddr3 sistem kullanan kaldı mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunun yerine 2002p felan alın razer ın çok fason üretimi bence
Dalga mı geçiyosun😂 şu kulaklığı dandik havitin hiç bi kulaklığıyla kıyaslayamazsın

Ses kartı kötü ise evet ama ikisini eşit ortamda denersen bir şey fark etmez. Jak girişlerini adaptör ile usb ye çevirsem, kulaklık daha mı iyi olacak? Pek sanmıyorum.
Dediğinizde haklısınız,ancak çok pahalı bir ürün değil bunu kullananın üst seviye olamayan bir anakart ve harici ses kartı olmadan kullanacağını varsayarak yazdım.Dediğiniz adaptör ile çevirme ve kulaklığın direkt usb ile dijital veri göndermesi farklı şeyler.
Yılların a320si b450si ile tam performans çalışıyor. Forumda ddr3 sistem kullanan kaldı mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sizde olmaması herkeste parazit olamayacağı anlamına gelmiyor.jack girişi analog,analog sinyal her türlü elektiriksel gürültüye açık.
elimde birinci sistemimde H610M-K ikinci sistemimde A320M-F var.birebir aynı kulaklık a320 de parazit ve dip ses yapıyor H610 da yapmıyor.yani herkeste olacak bir durum değil ancak giriş seviyesi anakartlarda bazen oluyor. sizin deneyimlerinizde hiç yaşamamış olabilirsiniz.

Ekler

• IMG_20251222_152249.webp
    IMG_20251222_152249.webp
    192.6 KB · Hit: 36
Razer Synapse ile kullanılmıyır alacaklar için söyliyim. Tablet, telefon ve özellikle playstation için alınır. PC için başka modellere bakmakta fayda var

Çok beğenerek kullanıyordum lakin kablosu çürümeye başladı dökülüyor resmen , 2 -3 senedir kullanıyordum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,182,222
Üyeler
187,640
Son üye
KediSever11
Geri