2500-3000 Klavye önerisi

Reaksiyon skoru
49
Bütçe
3000

Aklımda bu iki model var. Çoğunlukla oyun için kullanacağım. Manyetik switch iyi hoş ama o kadarda fark yaratır mı? Msi kalitesinden vazgeçmeye değer mi? başka önerileriniz neler?

MCHOSE Ace68 E-sport Black Gaming Klavye - Gaming.Gen.TR https://share.google/JboY85h736ceogM11

3k ya sırf MSI diye mekanik almak enayilik olur bence ,bu attığım model fun68 den daha iyi birde
Hocam geçen mchose markasından aldığım kulaklık arızalı çıktı hiç güvenesim gelmiyor markaya birde tuşlar ışıklı bile değil gece görüşü olarak nasıl olur bilemiyorum. Fun68e göre ne gibi bir artısı var

Hocam geçen mchose markasından aldığım kulaklık arızalı çıktı hiç güvenesim gelmiyor markaya birde tuşlar ışıklı bile değil gece görüşü olarak nasıl olur bilemiyorum. Fun68e göre ne gibi bir artısı var
Daha fazla özelliği var ayrıca RGB mecvut galiba görmemişsiniz web de driveri var ordan 20 farklı renk ayarlanabiliyor,mchose kulaklık nasıl bilmiyorum ama markaya güvenmiyorsanız bişey diyemem sizin tercihiniz

Daha fazla özelliği var ayrıca RGB mecvut galiba görmemişsiniz web de driveri var ordan 20 farklı renk ayarlanabiliyor,mchose kulaklık nasıl bilmiyorum ama markaya güvenmiyorsanız bişey diyemem sizin tercihiniz
rgb varda tuşların üzerindeki harfler baskılı. bi özellik artısını göremedim ben fun68den
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Boyut tercihiniz nedir?
f tuşları oldukça sorun yok numpad olmasada olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,843
Üyeler
187,578
Son üye
inanc2334