Bence almalısın hocam yılbaşından sonra zamlanır diye benim düşüncem 5080 veya 5070 ti çok iyi bir seçenek 4 k için özellikleBeyaz sistem için ekran kartı alacaktım. Süperleri bekliyordum. Ama bu ram krizi korkuttu açıkçası ne kadar zamlanır ve kaça çıkar bilemedim. Şuan 5070ti veya 5080 beyaz kart almalı mıyım?
Şuan 1080 kullanıcam ilerde oled almayı düşünüyorum. Ama 24 inç çıkınca tabi. Aldığım ekran kartı 5 10 sene en aşşa 5 sene götürsün diye alıcamBence almalısın hocam yılbaşından sonra zamlanır diye benim düşüncem 5080 veya 5070 ti çok iyi bir seçenek 4 k için özellikle
Rahat götürür en az 5 sene götürür ondan yana sıkıntı yok ama işlemcin 1080 p için yeterlimiŞuan 1080 kullanıcam ilerde oled almayı düşünüyorum. Ama 24 inç çıkınca tabi. Aldığım ekran kartı 5 10 sene en aşşa 5 sene götürsün diye alıcam
9800x3d anakartta asus rog x870-aRahat götürür en az 5 sene götürür ondan yana sıkıntı yok ama işlemcin 1080 p için yeterlimi
İyimiş yeterli bir işlemci Anakart ama bu sistemle 4 k veya 2 k iyi olur bütçe varsa al monitör derim ama Oled bir monitör için para biriktiriyorsunuz galiba anladığım kadarıyla ile9800x3d anakartta asus rog x870-a
Yok biriktirmiyorum aslında sadece 24 inç çıkmasını bekliyorum. Fazlası yoruyor. Birde oledlerde yanık oluyor ya daha iyi teknoloji çıkar mı diyede bekliyorum ama 24 inç öncelik. Ozamana kadarda ekran kartını taksitle alırım. Nakit fiyatına olursa. Bütçem çok şükür varda nakit bağlamak istemiyom sadece oraya taksit daha mantıklı araba değiştireceğim içinİyimiş yeterli bir işlemci Anakart ama bu sistemle 4 k veya 2 k iyi olur bütçe varsa al monitör derim ama Oled bir monitör için para biriktiriyorsunuz galiba anladığım kadarıyla ile
Öyle diyenlerde oldu aynen. Valla gigabyte ekran kartlarında termal macun akması oluyor diye duydum. Ama bilemedim. Normalde colorfulun küçük ekranlı ekran kartı var ama stokta yok. Asus rog beyazı stokta yok.Süper serisi ertelendi diye biliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gigabyte Aero oldukça güzel.
Colorful Ultra iGame harika bir kart. Gelmez artık bu krizde gelirse şanslısınız. Asus TUF var beyaz indirimde denk getirirseniz, fiyatı çok fazla.Yok biriktirmiyorum aslında sadece 24 inç çıkmasını bekliyorum. Fazlası yoruyor. Birde oledlerde yanık oluyor ya daha iyi teknoloji çıkar mı diyede bekliyorum ama 24 inç öncelik. Ozamana kadarda ekran kartını taksitle alırım. Nakit fiyatına olursa. Bütçem çok şükür varda nakit bağlamak istemiyom sadece oraya taksit daha mantıklı araba değiştireceğim için
Öyle diyenlerde oldu aynen. Valla gigabyte ekran kartlarında termal macun akması oluyor diye duydum. Ama bilemedim. Normalde colorfulun küçük ekranlı ekran kartı var ama stokta yok. Asus rog beyazı stokta yok.![]()
Colırful almak istiyorum da stok yokColorful Ultra iGame harika bir kart. Gelmez artık bu krizde gelirse şanslısınız. Asus TUF var beyaz indirimde denk getirirseniz, fiyatı çok fazla.
Süper versiyonları olacak deniyor. O yüzden beklemeyi istiyordumbende bekliyordum normalde Gigabyte RTX 5070 ti AERO OC çektim 50k ya 2026 da ne olur bakıcaz
Alıntıyı görüntüle
beyaz 5070 ti ile beyaz 5080 arasındaki makas fazla farka değmiyo birde 16 gb yerine 24 gb vram olsaydı keşke 5080