Ders calısma ve film izleme İcin kalemli tablet onerisi

Heisenberg17

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
798
Bütçe
11000
Suan kardeşimle birlikte honor pad x9 kulanıyoruz sureli kavga cıkıyor diye 1 tane daha tablet almaya karar verdik ders calısma ve film icin kullanılacak alınacak kalem hem alacağım tablet ile hemde Suan elimde olan tabletle uyumlu olursa ıyı olur
Max butce 11k

Suan kardeşimle birlikte honor pad x9 kulanıyoruz sureli kavga cıkıyor diye 1 tane daha tablet almaya karar verdik ders calısma ve film icin kullanılacak alınacak kalem hem alacağım tablet ile hemde Suan elimde olan tabletle uyumlu olursa ıyı olur
Max butce 11k
arkadaşımda lenovo vardı bizzat ben de kullanmıştım güzeldi. yazması iyidi. kendisi hem oyun oynuyor hem film ders vs izliyor.

arkadaşımda lenovo vardı bizzat ben de kullanmıştım güzeldi. yazması iyidi. kendisi hem oyun oynuyor hem film ders vs izliyor.
Honor pad x9a buldum ekranı felan bendekinden iyiymis kaleminde kendi kalemi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Max butce 11k
@efetg

@efetg
honor pad x9,x9a ya o parayı verip yazık etmeyin hocam işlemcisi berbat.

bütçe artar ise Honor pad v9 15K fiyat bandına düşebiliyor kalem klavye ile beraber.

eğer şuan alınacak bir model istiyorsanız 14k ya 11.5 2025 öneririm(kalem dahil)4-5 arkadaşa aldırdım hepsi çok memnun. https://consumer.huawei.com/tr/tabl.../buy/?gad_source=1&gad_campaignid=23223514042

@efetg
Huawei okula dönüş gibi tarzı etkinlikler yapıyor mesela 15 tatil sonrasında 11.5 2025 için kampanya yapıp daha ucuza satabilir ama max 1-2k ucuza alırsınız daha ucuzu olacağını zannetmiyorum.

honor pad x9a ya o parayı verip yazık etmeyin hocam işlemcisi berbat.

bütçe artar ise Honor pad v9 15K fiyat bandına düşebiliyor kalem klavye ile beraber.

eğer şuan alınacak bir model istiyorsanız 14k ya 11.5 2025 öneririm(kalem dahil)4-5 arkadaşa aldırdım hepsi çok memnun. https://consumer.huawei.com/tr/tabl.../buy/?gad_source=1&gad_campaignid=23223514042

Huawei okula dönüş gibi tarzı etkinlikler yapıyor mesela 15 tatil sonrasında 11.5 2025 için kampanya yapıp daha ucuza satabilir ama max 1-2k ucuza alırsınız daha ucuzu olacağını zannetmiyorum.
Butce artmaz Max 11 k honor pad x9 alayım tekrardan suan kullanıyorum sıkıntısı yok

Butce artmaz Max 11 k honor pad x9 alayım tekrardan suan kullanıyorum sıkıntısı yok
hocam sıkıntı şu x9 un içinde snapdragon 685 var ve bu işlemci pek iyi sonuç vermiyor yani x9 8K fiyatı asla haketmeyen bir tablet bana kalırsa..

Bakın şöyle ucuz bir alternatif var x9 dan çok daha iyi https://www.akakce.com/tablet/en-ucuz-huawei-matepad-11-5-6-gb-128-gb-fiyati,895643430.html (paranız kısıtlı ise bunu alın ama bunu daha az önerme sebebim kaleminin yapışarak şarj olmaması bu açıdan kötü ve bunun kalemini 0 olarak bulamazsın bulursanda pahalı olur)

yada ki benim tavsiyem bunu yapmanız https://www.akakce.com/tablet/en-uc...ermatte-edition-256-gb-fiyati,1159637977.html

bunu alın biraz para biriktirip kalemini sonra alın kaleminin piyasası 2500TL civarı.

hocam sıkıntı şu x9 un içinde snapdragon 685 var ve bu işlemci pek iyi sonuç vermiyor yani x9 8K fiyatı asla haketmeyen bir tablet bana kalırsa..

Bakın şöyle ucuz bir alternatif var x9 dan çok daha iyi https://www.akakce.com/tablet/en-ucuz-huawei-matepad-11-5-6-gb-128-gb-fiyati,895643430.html

yada ki benim tavsiyem bunu yapmanız https://www.akakce.com/tablet/en-uc...ermatte-edition-256-gb-fiyati,1159637977.html

bunu alın biraz para biriktirip kalemini sonra alın kaleminin piyasası 2500TL civarı.
Gboxla fln ugrasmak istemiyorum sıkıntı olmadıgını biliyorum

Gboxla fln ugrasmak istemiyorum sıkıntı olmadıgını biliyorum
gboxla ugrasmayacaksınız gbox devri bitti hocam artık microG kullanılıyor yani yerel olarak tüm google uygulamaları indiriliyor sorun yaşamadım şuana kadar bende 11.5S kullanıyorum.

gboxla ugrasmayacaksınız gbox devri bitti hocam artık microG kullanılıyor yani yerel olarak tüm google uygulamaları indiriliyor sorun yaşamadım şuana kadar bende 11.5S kullanıyorum.
Kirin işlemci nasıl oyunla ısım yok sadece ders ve film

Kirin işlemci nasıl oyunla ısım yok sadece ders ve film
2024 modelindeki işlemci Snapdragon 7 Gen 1 muadili bir işlemci

2025 modelindeki ise Snapdragon 7 Gen 3 - 4 arası bir işlemci

Kirin işlemciler bana kalırsa gayet iyi ortalıkta söylenenlere pek inanmayın şuana kadar donan takılan bir uygulamam olmadı..

@efetg
Kardeşimde Honor Pad X9a var kendisi ders çalışmak ve oyun oynamak icin kullanıyor.İçinden çıkan kalemi olsun şarj adaptörü ve kablosu gerçekten kaliteli.Sizinde amacınız ders çalışmak ve film izlemekse önerebilirim.

Max butce 11k
Tab S10 Lite alınır öğrenci indirimiyle 11K idi en son, kutuda kalemi var.

2024 modelindeki işlemci Snapdragon 7 Gen 1 muadili bir işlemci

2025 modelindeki ise Snapdragon 7 Gen 3 - 4 arası bir işlemci

Kirin işlemciler bana kalırsa gayet iyi ortalıkta söylenenlere pek inanmayın şuana kadar donan takılan bir uygulamam olmadı..

Arada 4k fiyat farkı var işlemci onemli degil suan aynı islemcili tabletle yazıyorum sıkıntı yok
X9 ile x9a arasınddaki tek fark ekran mı

Geri