asko56
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 4,850
piyasası 25 beyaz isteyenler için iyi fırsat
bunun yerine SK Hynix A IC sahip ve heatsink sağlam olan klevv cras v rgb almak daha mantıklı hem fiyatı bundan uygun.
piyasası 25 beyaz isteyenler için iyi fırsat
Ben aldım 20k'ya 2 gün önce güzel ramler gibi sistemi kurcam yakında.bunun yerine SK Hynix A IC sahip ve heatsink sağlam olan klevv cras v rgb almak daha mantıklı hem fiyatı bundan uygun.
![]()
KLEVV Cras V RGB 32GB (2x16GB) 7200MHz CL34 INTEL XMP 3.0 – AMD EXPO DDR5 Heatsink Brilliant White Ram (KD5AGUA80-72B340J) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Çarpıcı hızlar sunan yeni CRAS V RGB çığır açan performans ve aşırı hız aşırtma potansiyeli için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
klavs da iyimis taksit yok kanka bu ürünü hb sattıgı için taksit var vade farksız 6-9bunun yerine SK Hynix A IC sahip ve heatsink sağlam olan klevv cras v rgb almak daha mantıklı hem fiyatı bundan uygun.
![]()
KLEVV Cras V RGB 32GB (2x16GB) 7200MHz CL34 INTEL XMP 3.0 – AMD EXPO DDR5 Heatsink Brilliant White Ram (KD5AGUA80-72B340J) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Çarpıcı hızlar sunan yeni CRAS V RGB çığır açan performans ve aşırı hız aşırtma potansiyeli için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
Anakart ve CPU nun sınırlarını görmek lazım.Ben aldım 20k'ya 2 gün önce güzel ramler gibi sistemi kurcam yakında.
Bu ramler AMD için uygun değil ya 6000Mhz CL30 alın ya da 6400Mhz CL 32 versiyonunu alın aynı para zaten. AMD için stabiliteyi bozar boşuna almış olursun bu kadar yüksek hertz değerli Ram'i. Ya da konu hakkında manuel overclock ya da downclock yapmayı bilen varsa alıp yapabilir. İntel için de size kalmış çok bir bilgim yok açıkçası.klavs da iyimis bu üründe güzel beyaz düşünenler konada bakabilir gene
7500f, 4070 var. İleriye dönük aldım 9700x ya da 7900x'e geçicem ve ekran kartını da Minimum 5070TI yapcam ama şimdilik böyle. DRAM ve çip haberleri sıkıntı diye alayım dedim RAM'leri şimdiden.Anakart ve CPU nun sınırlarını görmek lazım.
klav da alınabilir ama benim koyfugum ürün amd için en optmial ürün zaten üstüne vade farksız 6-9 taksit var ama isteyen onada bakabilirBu ramler AMD için uygun değil ya 6000Mhz CL30 alın ya da 6400Mhz CL 32 versiyonunu alın aynı para zaten. AMD için stabiliteyi bozar boşuna almış olursun bu kadar yüksek hertz değerli Ram'i. Ya da konu hakkında manuel overclock ya da downclock yapmayı bilen varsa alıp yapabilir. İntel için de size kalmış çok bir bilgim yok açıkçası.
Evet taksit olayı iyi ama işte çip kalitesi de önemli bir tık. Nakit Cash alcak varsa ya da bazı kredi kartları peşin çektirip kendi içinde vade farksız bölüyor uygulamasından. Öyle yaparsanız GamingGen'den alınabilir.klav da alınabilir ama benim koyfugum ürün amd için en optmial ürün zaten üstüne vade farksız 6-9 taksit var ama isteyen onada bakabilir
anakartlar da çift kanal çift rank hız sınırları biraz sıkıntılı.7500f, 4070 var. İleriye dönük aldım 9700x ya da 7900x'e geçicem ve ekran kartını da Minimum 5070TI yapcam ama şimdilik böyle. DRAM ve çip haberleri sıkıntı diye alayım dedim RAM'leri şimdiden.