❌İndirim Bitti! Corsair Vengeance Beyaz 32 GB 6000 MHz CL36 Ram 21.999,00 TL (6-9 taksit var)

asko56

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,850
asgari ücrete ram 32gb ddr5 beyaz ram bulunca sevinir olduk arkadaş bu nedir ya

bunun yerine SK Hynix A IC sahip ve heatsink sağlam olan klevv cras v rgb almak daha mantıklı hem fiyatı bundan uygun.

bunun yerine SK Hynix A IC sahip ve heatsink sağlam olan klevv cras v rgb almak daha mantıklı hem fiyatı bundan uygun.
Ben aldım 20k'ya 2 gün önce güzel ramler gibi sistemi kurcam yakında.

klavs da iyimis taksit yok kanka bu ürünü hb sattıgı için taksit var vade farksız 6-9

klavs da iyimis bu üründe güzel beyaz düşünenler konada bakabilir gene
Bu ramler AMD için uygun değil ya 6000Mhz CL30 alın ya da 6400Mhz CL 32 versiyonunu alın aynı para zaten. AMD için stabiliteyi bozar boşuna almış olursun bu kadar yüksek hertz değerli Ram'i. Ya da konu hakkında manuel overclock ya da downclock yapmayı bilen varsa alıp yapabilir. İntel için de size kalmış çok bir bilgim yok açıkçası.

Bu ramler AMD için uygun değil ya 6000Mhz CL30 alın ya da 6400Mhz CL 32 versiyonunu alın aynı para zaten. AMD için stabiliteyi bozar boşuna almış olursun bu kadar yüksek hertz değerli Ram'i. Ya da konu hakkında manuel overclock ya da downclock yapmayı bilen varsa alıp yapabilir. İntel için de size kalmış çok bir bilgim yok açıkçası.
klav da alınabilir ama benim koyfugum ürün amd için en optmial ürün zaten üstüne vade farksız 6-9 taksit var ama isteyen onada bakabilir

klav da alınabilir ama benim koyfugum ürün amd için en optmial ürün zaten üstüne vade farksız 6-9 taksit var ama isteyen onada bakabilir
Evet taksit olayı iyi ama işte çip kalitesi de önemli bir tık. Nakit Cash alcak varsa ya da bazı kredi kartları peşin çektirip kendi içinde vade farksız bölüyor uygulamasından. Öyle yaparsanız GamingGen'den alınabilir.

7500f, 4070 var. İleriye dönük aldım 9700x ya da 7900x'e geçicem ve ekran kartını da Minimum 5070TI yapcam ama şimdilik böyle. DRAM ve çip haberleri sıkıntı diye alayım dedim RAM'leri şimdiden.
anakartlar da çift kanal çift rank hız sınırları biraz sıkıntılı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,436
Üyeler
186,893
Son üye
Erdem avcı
Geri