Zarafel
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 269
Beklediğimden iyi geldi monitör rampage diye endişem vardı ancak ghosting, renk gamutu yönünden yan monitörüm ile kıyaslayıncada iyi duruyor. Ölü pixel yok. Pivot özelliği çok iyi ben bilerek yukarıda tutuyorum yan monitöre göre. 10 bit renk derinliği mevcut. Rampage çok eleştirildiği için bir tık da olsa endişem vardı ama bir sorun ile karşılaşmadım. Malzeme kalitesi orta. 10k bandına kadar olan monitörlere benzer şekilde. Ben 6400 TL ye aldım. İndirim öncesi fiyatı 10-12k gözüküyor ama indirimden sonra 6500 den 7500 e yükseldi ve günlerdir bekliyor. 7500 e alınır mı? Alternatiflerine bakmak gerekiyor. Bu monitörün bence kalitesine göre fiyat aralığı 7500-9k arası eğer 7500 e daha iyi monitör yoksa 7500 de verilebilir. Ama merak ettiğim şey DA indirimi sonrası indirim bittikten sonra sabit fiyatı 7500 de mi kalıcak yoksa 9-10k bandına mı dönücek. Kısacası monitörden memnunum son 1 yılda 3 farklı 27" monitör almış biri olarak 5000 tl ye aldıgım Philips 27" full hd ips monitörüme kıyasla çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim.