Yardım 2K'da LoL çok yakın gözüküyor

bak bunlardan soldaki senin foton sağdaki adronun fotosu bak fark yok ya psikolojik yada senin gördüğün perspektifde sorun var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

git arayüz ölçeğini küçült biraz daha düzgün durur
Mesela benim attığım videonun youtube çözünürlüğü 1080p60 Hd olarak izliyoruz ama ben 2540 lı çözünürlükte oynuyorum ve bakıyorum ekrana zaten kafadan çözünürlük farkı yokmu video ve bendekiyle arasında ?

Mesela benim attığım videonun youtube çözünürlüğü 1080p60 Hd olarak izliyoruz ama ben 2540 lı çözünürlükte oynuyorum ve bakıyorum ekrana zaten kafadan çözünürlük farkı yokmu video ve bendekiyle arasında ?
attıgın görüntüde anormal bir şey yok hocam siz ne görüyorsunuz anlamadım telefonda çekip atın

Yüksek kalite diye görüntüyü buraya atamıyorum hata veriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@efetg
Görsellere laptoptan baktım dediğiniz gibi olması gereken görüntü bu fakat masaüstünde böyle gözükmüyor karakter çok yakın gözüküyor

ekran büyüyor knk normal:D ben de öyle hissediyordum alıştım sonradan

kanka benim bildiğim çözünürlüğü değiştirmek daha uzaktan bakmanı sağlamıyor. monitörün daha büyük olması lazım ki daha geniş gör. yani çözünürlük değiştirsen bile fark görmemen normal çünkü zaten öyle olması lazım.

laptop 14 inç ana pc 27 inç ama 14 inçten daha uzak daha net görüntü alıyorum valla iyi alışmışsın sen
hocam bi fotoğraf eklesenizde bi yorum yapsak şuanda sizin gördüğünüz şeyi tahmin etmeye çalışıyoruz :D

Aynı durum bende de var. 2K monitörde lol aşırı yakın gözüküyor niyeyse.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,696
Üyeler
186,775
Son üye
Keremmm54
Geri