HyperX Cloud III S Wireless mı Razer BlackShark V3 mü ?

Furriki

80+
Reaksiyon skoru
1
Çoğunlukla CS2 oynuyorum , hikayeli oyunları , dizi-film izlemeyi severim. Bu 3 kulaklık arasında kaldım kullananlar tavsiyede bulunabilir mi?

ses kalitesi olarak belki razer daha öndedir bilemem fakat razerin plastikleri çatır çutur kırılıyor hiç dayanıklı değil. şimdiye kadar razerın hangi kulaklığını aldıysam orasından burasından kırıldı muhakkak. hyperx cloud serisinde böyle bir şey yaşamadım.

Deri ped herhangi bir kulaklık almazdım ben olsam

cloud 3 w kulanıyorum 1 yıl olucak neredeyse ne pedleri kopuyor nede terletme yasadım ve gerçekten de 120 saate yakın ömrü var razeri bilmiyorum cloud3 tavsiye ederim 3 tane arkadasımada aldırdım cloud3 hepimiz memnunuz

ben razer blackshark v2 hyperspeed aldım mikron olarak harici mikrofonun yoksa razer mikrofonda daha önde. ses olarakta bana gayet yeterli güzel ses veriyo v3 daha yeni çıktı çok kullanan yoktur

Cloud 3 her gün saatlerce kafam terleme yapmıyor bende. Kalitesini beğeniyorum. Her türlü şeyde kullanıyorum senin gibi

Cloud. 3 çok iyi kulaklık terleme sorununa kımaş ped ile cözüm bulunabilir

Çoğunlukla CS2 oynuyorum , hikayeli oyunları , dizi-film izlemeyi severim. Bu 3 kulaklık arasında kaldım kullananlar tavsiyede bulunabilir mi?
Cloud 3S tavsiye ederim

Geri