Yardım 5000 serisi süperler beklenmeli mi?

Süper versiyonları olacak deniyor. O yüzden beklemeyi istiyordum
bende istiyordum bu segment kartları 2026 da bu fiyatlarda bulabilecekmiyiz global zam bi yana enflasyon

Super serisi çıkmayabilir gibi geliyor bana. Bence şu an bahsettiğiniz kartlardan birini alın.

Bu Super seri çıkmayacak söylentileri VRAM zamlarından önceydi. VRAM zamları sonrası açıkcası o söylemler doğru değilse bile artık olma ihtimali var. Söylentilerde ise hatırladığım Nvidia artık oyunculara o kadar da satış yapmak istemiyor. Yapay zeka ve iş için alacaklara zaten üst modelleri satıyordu. Yani ara ürün üretimleri ile süreci yavaşlatmak ve parçaların başka modellere kaymasını istemiyorlar gibi bir şeydi.

Super serisi çıkmayabilir gibi geliyor bana. Bence şu an bahsettiğiniz kartlardan birini alın.

Bu Super seri çıkmayacak söylentileri VRAM zamlarından önceydi. VRAM zamları sonrası açıkcası o söylemler doğru değilse bile artık olma ihtimali var. Söylentilerde ise hatırladığım Nvidia artık oyunculara o kadar da satış yapmak istemiyor. Yapay zeka ve iş için alacaklara zaten üst modelleri satıyordu. Yani ara ürün üretimleri ile süreci yavaşlatmak ve parçaların başka modellere kaymasını istemiyorlar gibi bir şeydi.
Olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende istiyordum bu segment kartları 2026 da bu fiyatlarda bulabilecekmiyiz global zam bi yana enflasyon
Bakayımda alacam model bulursam istediğimden birisini

ai dan kazanıyorlar oyuncuların payı %10 dan azdı

Olabilir

Bakayımda alacam model bulursam istediğimden birisini
ne var aklında model

ai dan kazanıyorlar oyuncuların payı %10 dan azdı

ne var aklında model
Colorfulun ekranlı i game ekranlı versiyonu ver beyaz o yok piyasada belki rog düşüne bilirim ama oda yok. Sanırım msı veya gigabyte bulamzsam bu iki markaya bakıcam

Colorfulun ekranlı i game ekranlı versiyonu ver beyaz o yok piyasada belki rog düşüne bilirim ama oda yok. Sanırım msı veya gigabyte bulamzsam bu iki markaya bakıcam
colerful stoklara bayadır gelmedi ben daha sade olduğu için gigabyte Aero sectim msı da çok güzel ben satın aldıgımda aero 50k msı trio 60k dı düşmüş biraz

Colorful çok hoşuma gidiyor da stok yok
takip ediyordum colerful bir süredir gelmiyor stoklara , HOF serisini kaçırdım bende stokda olsada fiyatları uçtu :ROFLMAO: en uygun aklınıza yatan beyaz kartı alın bence

Beklenmez super cikincada 6000 serisini mi bekleyeceksin alin geçin ya

Geri