🔥İndirim SON FIRSATLAR 9070XT ÜRÜNLERİ TAKSİTLİ 6-9

Hayatınızda ilk kez mi taksitle karşıyorsunuz?
Diğer satıcılarda daha uygun ürünleri sırf taksidi var diye 2/3 k pahalı olmasına rağmen SICAK FIRSATLARA acmaya devam edecek misiniz?

Diğer satıcılarda daha uygun ürünleri sırf taksidi var diye 2/3 k pahalı olmasına rağmen SICAK FIRSATLARA acmaya devam edecek misiniz?
Pulse en ucuz İncehesap satıyorsa eğer sadece maximum'a 3 taksit yapıyor eğer peşin 30k öderim karta diyorsan neden olmasın.

Pulse en ucuz İncehesap satıyorsa eğer sadece maximum'a 3 taksit yapıyor eğer peşin 30k öderim karta diyorsan neden olmasın.
İsteyen istediği şekilde alır orası ayrı taksitli almak elbette daha kolay ödeme yöntemi sunuyor.
Konu asko’nun 2/3 günde bir dönüp dolaşıp aynı linkleri aynı ürünleri papağan gibi tekrar tekrar paylasması.

Ne zamandır taksitler indirim sayılıyor?
Ayda 1/2 defa acarsın okey ama haftada 2/3 kere açmazsın.
Bir bucuk aydır amazon taksit seçeneği sunuyor bir çok üründe ilk gunku gibi sasiriyorlar
IMG_9989.webp

İsteyen istediği şekilde alır orası ayrı taksitli almak elbette daha kolay ödeme yöntemi sunuyor.
Konu asko’nun 2/3 günde bir dönüp dolaşıp aynı linkleri aynı ürünleri papağan gibi tekrar yekrar paylasması.

Alıntıyı görüntüle
Güncel tek bir konu olsa yeterli aslında doğru diyorsun dün de baktığım da başka bir 9070xt paylaşılmış.

1766509846618.webp

alınır mı? ? 2 fanlı soğutması nasıl acaba

Konu asko’nun 2/3 günde bir dönüp dolaşıp aynı linkleri aynı ürünleri papağan gibi tekrar tekrar paylasması.

Bir bucuk aydır amazon taksit seçeneği sunuyor bir çok üründe ilk gunku gibi sasiriyorlar
Alıntıyı görüntüle
Mega zeka Ocak ayında zammı saplayacaklar o yüzden sürekli konu açıyoruz millet faydalansın normalde yapacağım bir şey değil her şey üst üste geliyor bunu bilemeyecek kadar zekanız olsa zaten anlardınız ne yapmaya çalıştığımı

asgari zammı., bellek sorunu ,ai şirketlerinin stokları eritmesi her şey üst üste bindi o yüzden paylaşıyoruz herkes faydalansın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Yapıl al 45 altında 5070ti yok

Dostum 30k lık ürün 9 taksit ile 33k oluyor ise benim gözümde fırsattır ki onu geçtim zaten yeni yıl ve asgari ücret zammı ile verdiğin 3k zaten çıkacak şu an ki piyasa da 9 taksit her zaman fırsattır tabi taksit işin içine girince abartılmadan.

Mega zeka Ocak ayında zammı saplayacaklar o yüzden sürekli konu açıyoruz millet faydalansın normalde yapacağım bir şey değil her şey üst üste geliyor bunu bilemeyecek kadar zekanız olsa zaten anlardınız ne yapmaya çalıştığımı

asgari zammı., bellek sorunu ,ai şirketlerinin stokları eritmesi her şey üst üste bindi o yüzden paylaşıyoruz herkes faydalansın

Yapıl al 45 altında 5070ti yok
Sana da mega zeka demek isterdim ama senin zekan geriden geliyor.
Paylaştığın kartların hepsinin fiyatı 6 ay öncesi ile aynı.

Senin kehanetine göre 2 aydır zam gelecek zam gelecekte bizim cok dürüst satıcılar mı yansıtmayacak? 🤣🤣

6 ay önceki fiyatlara sahip kartları boş boş paylaşmayı bırak.
3-5 içerik üreticisinin komisyon uğruna elde kalan stokları kitlemesi icin anlattıklarının papağanı oluyorsun baska bisey değil.

Bu surecte doların da 4-5₺ arttığını hesapla bakayım matematiğin yeterse. koydukları komisyon nasıl eriyor.
IMG_9990.webp
IMG_9991.webp
IMG_9992.webp

Alıntıyı görüntüle

Sıfırı en ucuz 41-42k falandı ihtiyac varsa alınabilir

Son düzenleme:
1766511426266.webp

Milleti boşver dostum sen iyi yapıyosun ben 2 gündür bu konunun açılmasını bekliyordum teşekkürler.

Pc yi yeni topladım diye idareten 9060xt aldım 15100e 1ay önce fakat 9070xt kafa karıştırmıyor değil 9ay takside fakat elden çıkarabilir miyim uğraşıp geçmeye değer mi bilmiyorum ya da seneye ps5 i satıp o şekilde geçmek de mantıklı geliyor. Kaç para eder 9060xt pulse 1aylık?

Geri