🔥İndirim CMF Nothing Phone 1 9999₺!

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
17,524
Hb satıcılı 9999₺'ye geliyor.
Oyuneks üzerinden 500₺ hb hediye çeki alırsanız sepette 9499₺'ye gelir.
Bu sayede öğrenci vergi indiriminden yararlanabilirsiniz.
Ben 2 hafta önce mh hizmetlerine sordum hediye çeki sadece hb satıcılı udunlerde geçiyor demişlerdi.
Ama siz gene de bu telefonda geçiyor mu ve faturada ne kadar yazar diye sorun.

Geçen sene kod ile aldığım telefonun faturası indirimli fiyattan kesilmiş.
1000195109.webp
1000195111.webp

hala daha iyi alternatif.

Öğrenci indirimi için alınabilir cfm

ulan şu telefona para verilir mi ya. inanamıyorum. şu forumda a26 yerine bunu alacak kadar parası olmayan adamın olduğunu hiç zannetmiyorum. 10 bin az para mı da uygun diye herkes bu telefonu konuşuyor anlamıyorum.

Ben ikisi arasında kalmıştım ama babam işin CFM tercih ettim. Bilmiyorum iyi mi ettim :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ulan şu telefona para verilir mi ya. inanamıyorum. şu forumda a26 yerine bunu alacak kadar parası olmayan adamın olduğunu hiç zannetmiyorum. 10 bin az para mı da uygun diye herkes bu telefonu konuşuyor anlamıyorum.

Özellikleri A26 ile aynı. Hatta nothing daha sade ve stabil. İnsanlar neden fazla para versin ki? Sonuçta parayı kumdan elemiyoruz elekle.

Hb satıcılı 9999₺'ye geliyor.
Oyuneks üzerinden 500₺ hb hediye çeki alırsanız sepette 9499₺'ye gelir.
Bu sayede öğrenci vergi indiriminden yararlanabilirsiniz.
Ben 2 hafta önce mh hizmetlerine sordum hediye çeki sadece hb satıcılı udunlerde geçiyor demişlerdi.
Ama siz gene de bu telefonda geçiyor mu ve faturada ne kadar yazar diye sorun.
başlıkta cfm yazıyor hocam

Kısa süreli A35 ve A36 deneyimledim, aktif olarak da Nothing Phone 1 ve S24 FE kullanıyorum. CMF 'de Nothing 'in ucuz versiyonu. Kendi deneyimimde Nothing arayüz performansı olarak kesinlikle One UI 'dan daha akıcı. A26 teknik olarak nfc, 6 güncelleme ve stereo hoparlör konusunda avantajlı ancak o donanım ile 6 tane android güncellemesini alıp stabil bir deneyim sunmayacağı da ortada. Arada 3k'lık bir fiyat farkı var ki bu fiyat farkı ile de kulaklık vs gibi ekosistem ürünleri alınabilir.

Cmf realme den 15 kat falan daha iyi bence işlemci farkına bak

Şu telefonun satılması için ne kadar uğraşıldı varya cmf olanıda hiç sevmiyorum ya bunu alıcağıma gm24 pro fln alırım

Mediatek belese veriyo bu islemciyi bence yoksa bu kadar telefonun bunu kullanmasi asiri garip la
Kesinlikle. (Bende Helio G99 kullanıyorum bu arada. :P) Öğrenci indirimi ile Galaxy A15 6gb 3.500tlye gelmişti 2024te o yuzden kullaniyorum. :)

Ortalama işlemci ama bu fiyata cmf phone 1 varken gereksiz.

Geri