30 bine ekran kartı önerisi

borsakaplanı

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
47
9070xt düşünüyorum fakat hangi modeli almalıyım ve en ucuz hangi sitede bilmiyorum

o paraya alabileceğim en iyi ekran kartı 28-33k aralığında 4070s ve 5070 olduğundan, ikinci el 4070s aldım, 1 sene garantisi var

Araştırın 27 sinde bitecekti sanırım öyle 30 a denk geliyor diğer türkü 33 ten aşağıda yok galiba
Girmez mi indirime
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o paraya alabileceğim en iyi ekran kartı 28-33k aralığında 4070s ve 5070 olduğundan, ikinci el 4070s aldım, 1 sene garantisi var
5070 sattım zaten daha yeni 9070xt alma planım var

Girmez mi indirime

5070 sattım zaten daha yeni 9070xt alma planım var
hocam 34'e çıkarsanız asus prime veya xfx swift modelleri güzel. hele swift var ya off. kafam kadar soğutma bloğu var fanlar 1100rpm'de kartı çok rahat soğutuyor (kaynak: hardware unboxed) konusu da vardı geçen bu forumda. orda da 1300 rpm'den azda 80 derece vram ve hotspot, 65 derece gpu veriyordu. (VRM'ler ısınabilir)

hocam 34'e çıkarsanız asus prime veya xfx swift modelleri güzel. hele swift var ya off. kafam kadar soğutma bloğu var fanlar 1100rpm'de kartı çok rahat soğutuyor (kaynak: hardware unboxed) konusu da vardı geçen bu forumda. orda da 1300 rpm'den azda 80 derece vram ve hotspot, 65 derece gpu veriyordu. (VRM'ler ısınabilir)
34e var amazonda alayım mı xfx

Ben yılbaşından önce almaya calisicam xfx soğutması iyi diye okuyorum sürekli
Yılbaşı indirimi gelmez mi hocam gelmez diyorsan alacağım şimdi

Ben yılbaşından önce almaya calisicam xfx soğutması iyi diye okuyorum sürekli

Hatta bugün Bi konu vardı bir arkadaşın deneyimlerini paylaşmıştı
29500e sahibindende biri sıfır satıyor bilgisayarcı ondan alsam sorun olurmu gigabyte oc modeli hangisi daha iyi olur

30 flnsa gigabyte modeli iyidir yükselirsenix düşerse fiyatı şuan nasıl bilmiyomda nitro plus akar

Geri