M2 ssd vaat ettiği değeri vermiyor yardım

En yüksek performansı alman için işlemciye en yakın yere takman gerekiyor.

Screenshot_1.webp

ekran kartını alttaki slota alsak sorun olur mu acaba o zamnda bütün sıcaklığı ssd ye vurur ekran kartı kötü olur
Ekran kartını alt slota koymamalısın, pcı arabirimini kısmış olursun. Kasanın bi fotoğrafını atsana. 2 Slota sığmayacağına pek ihtimal vermiyorum.

Ekran kartını alt slota koymamalısın, pcı arabirimini kısmış olursun. Kasanın bi fotoğrafını atsana. 2 Slota sığmayacağına pek ihtimal vermiyorum.
Hocam 2. Slota taktım ucu ucuna oldu ama şöyle bir sorun var 2. Slota takınca 1. Slottaki ssd soğutucuna çarpıyor yani onu çıkarıp takabildim ilk slottaki ssd açık kaldı hatta 3. Slota ssd takamıyorum bu ssdnin bloğu engel oluyor şaka gibi

Hocam 2. Slota taktım ucu ucuna oldu ama şöyle bir sorun var 2. Slota takınca 1. Slottaki ssd soğutucuna çarpıyor yani onu çıkarıp takabildim ilk slottaki ssd açık kaldı hatta 3. Slota ssd takamıyorum bu ssdnin bloğu engel oluyor şaka gibi
Şunun bi fotoğrafını atsana Allah aşkına :)

Ekler

• 39086.webp
    39086.webp
    829 KB · Hit: 13
  • 39102.webp
    39102.webp
    579.6 KB · Hit: 11
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3. Slot ve 1. Slot kullanılmaz durumda şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama 2. Slotta hız düzeldi
sığmış işte :D 3. Slotta ki ssd'nin de vidasını sık.

hayır çıkardım mecbur bunu 2 ye takmak için yoksa ana kartın kendi soğutucusna çarpıyor bloğu iç içe koymuşlar yuvaları şaka gibi
1 slotta soğutuculu ssd yoksa onu 2. slota tak. Soğutuculu kioxiayı'da 1. slota tak. Anakartın kendi ssd soğutucusunu takmana gerek yok, aynı işlevi görüyor.

1 slotta soğutuculu ssd yoksa onu 2. slota tak. Soğutuculu kioxiayı'da 1. slota tak. Anakartın kendi ssd soğutucusunu takmana gerek yok, aynı işlevi görüyor.
sağ olun hocam öyle yaptıım bir de kasadan anlamadığım şekilde sık sık uğultu sesi geliyor kaynağını saptayamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,236
Üyeler
187,016
Son üye
Fahri Ali
Geri